Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

VIIKKOKILPAILU 2017

Viikkokilpailu pelataan torstaisin 25.5.–21.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun. Viikkokilpailulähdön pitää tapahtua klo 7.00 jälkeen, jotta reiät ehditään vaihtaa.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Huom!

Kilpailua ei pelata viikoilla 25, 26, 29 ja 32.

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä