Caddiemaster on auki ma-su klo 9.00-16.00

Ravintola on avoinna 9 - 18 (keittiö 17:30)

Loppukauden green feet

Greenfee 35€

Jäsenen vieraana 20€

Tervetuloa pelaamaan!

VIIKKOKILPAILU 2017

Viikkokilpailu pelataan torstaisin 25.5.–21.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun. Viikkokilpailulähdön pitää tapahtua klo 7.00 jälkeen, jotta reiät ehditään vaihtaa.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Huom!

Kilpailua ei pelata viikoilla 25, 26, 29 ja 32.

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä