RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

VIIKKOKILPAILU 2017

Viikkokilpailu pelataan torstaisin 25.5.–21.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun. Viikkokilpailulähdön pitää tapahtua klo 7.00 jälkeen, jotta reiät ehditään vaihtaa.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Huom!

Kilpailua ei pelata viikoilla 25, 26, 29 ja 32.

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä