Caddiemasterin aukioloajat:
10.-23.9. klo 8-18
24.-30.9. klo 8-17

Väylien hiekoituksen takia siirtosääntö on toistaiseksi voimassa.

Tule mukaan pelaamaan Valopalloa perjantaina 28.9.
Valopallo on leikkimielinen tapahtuma ja mukavaa yhdessä oloa.
Kaikki rohkeasti mukaan!

KUTSU

VIIKKOKILPAILU 2018

Viikkokilpailu pelataan viikon aikana (ma-su) 21.5.–2.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 34)
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.
  • Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä