VAPPUPELIT

23.-27.4. ma-pe klo  12-18
28.4.-1.5. la-ti klo 9-15

Talin Kartanossa järjestetään vappubrunssi tiistaina 1.5.2018
Brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa, klo 10:30-13:30 ja klo 14-17.
Runsaan ja maukkaan brunssin hinta on 35€/henkilö. Lapset alle 12v. syövät 1€/ikävuosi. Brunssilistan löydät Facebook-sivuiltamme. Varaa paikkasi heti!
Varaukset toimisto@ravintolatali.fi tai Emilia puh. 050 564 3646

KEVINGE-OTTELU PELATAAN TUKHOLMASSA 27.-29.7.
Ilmoittautuminen alkaa 16.4.

KUTSU

VIIKKOKILPAILU 2018

Viikkokilpailu pelataan viikon aikana (ma-su) 21.5.–2.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 34)
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.
  • Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä