Junnuleirit Kesäkuussa

3. - 7.6.

10. - 14.6.

17. - 19.6.

Ilmoittaudu mukaan, vielä mahtuu.

Lisätietoja toimisto@helsingingolfklubi.fi

Caddiemasterin aukioloajat

ma-su 8-19

Tervetuloa!

Toukokuun greenfeet:

Vieraspelaaja 60 €

Jäsenen vieras 40 €

Huom! Reiät 1 ja 4 talvigreeneillä.

VIIKKOKILPAILU 2019

Viikkokilpailu pelataan viikon aikana (ma-su) 20.5.–1.9.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 32)
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.
  • Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

• Viikkokilpailun kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään viiden kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.
  • Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.
  • Grand Champion -kilpailussa pärjänneet palkitaan kauden päättäjäisissä

Seniorimaanantain kilpailuohjeet löydät täältä