KENTTÄ SULJETTU KAUDELTA 2021

• Toimisto paikalla Ma - Pe    10 - 15

Helsingin Golfklubi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 8.12. 2021 kello 18.00 Hotelli Haagan isossa auditoriossa ja verkossa. Voit osallistua tulemalla paikanpäälle tai etänä. Linkki etäkokoukseen on lähetetty jäsenisistölle. Tervetuloa!

VIIKKOKILPAILU 2021

Viikkokilpailu pelataan viikon aikana (ma-su) 24.5.–30.8.

• Viikkokilpailussa on 14 osakilpailua ( ei pelata viikolla 32)
  • Kilpailumaksu 3 euroa
  • Pelimuoto on parittomilla viikoilla pistebogey ja parillisilla viikoilla lyöntipeli
  • Sarjat: Naiset ja Miehet. Pelaaja saa itse päättää miltä tiiltä hän pelaa. Huom! Naiset eivät voi pelata valkoiselta tiiltä, sillä sitä ei ole slopattu heille.
  • Pelaaja saa itse valita pelipäivän, mutta pelata kilpailussa ainoastaan kerran viikon aikana.
  • Kilpailuun pitää ilmoittautua ennen kierrokselle lähtöä. Mikäli lähtö tapahtuu ennen caddiemasterin aukeamista, tulee kierroksen aloituksesta ilmoittaa caddiemasterille sähköpostitse aamulla.
  • Pelaaja varaa itse lähtöaikansa ja hoitaa mukaansa merkitsijän. Merkitsijän ei tarvitse osallistua viikkokilpailuun.

Pisteet

• Sijoituksista annetaan pisteitä seuraavasti: 10,8,6,5,4,3,2,1.
  • Tasapisteet ratkaistaan seuraavasti: yhteispisteet kaikista osakilpailuista, voittojen määrä, kakkossijojen määrä, kolmossijojen määrä, arpa.

Palkinnot

• Kunkin viikkokilpailun voittaja palkitaan kauden päättäjäisissä, mikäli mukana on ollut vähintään 10 osallistujaa sarjassa.