KENTTÄ SULJETTU KAUDELTA 2021

  • Toimisto paikalla Ma - Pe    10 - 15

Helsingin Golfklubi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 8.12. 2021 kello 18.00 Hotelli Haagan isossa auditoriossa ja verkossa. Voit osallistua tulemalla paikanpäälle tai etänä. Linkki etäkokoukseen on lähetetty jäsenisistölle. Tervetuloa!

Talviharjoittelu tila on avattu 1.11.2021

Tilassa tulee noudattaa annettuja ohjeita.

Varaukset tulee tehdä NexGolfissa. Trackman simulaattorivuoroille on oma ajanvaraus.

- Muistathan covid-19 ohjeistuksen ja älä tule harjoittelemaan, jos sinulla on vähäisiäkin oireita. Muista hyvä käsi- ja yskimishygienia. Makasiinissa on käsidesiä ja desinfinointisuihketta tarjolla.

- Kerääthän aina pallot harjoittelun jälkeen ja jätät paikat siistiksi.

- Junioriharjoitusten & ryhmävalmennuksien aikana tila on täysin varattu valmentajille sekä ryhmille.

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen arkisin klo 10-14.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. 

Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!

Uutena mahdollisuutena talvikaudelle 2021-22 HGK:n jäsenillä on mahdollisuus varata vuoroja Trackman simulaattoriin Kivimakasiinissa. Trackman simulaattorivuoroja on tarjolla muutamina päivinä viikossa ja ne ovat maksullisia.

Lisätiedot sekä varauskalenterin Trackman simulaattoriin löydät tästä.