VIIKKO 37 AUKIOLOAJAT

MA - SU 9 - 18

TOIMISTO

MA - PE 9 - 15

Ilmoittautuminen auki vielä useaan loppukauden kilpailuun ja tapahtumaan, erityisesti HGK - EGS Ryder Cup:iin (seniorikilpailu) kaivataan lisää pelaajia. Lisätietoja löydät kilpailukalenterista.

Tervetuloa mukaan!

Talviharjoittelu tila on avattu 11.1.2021

Tilassa tulee noudattaa annettuja ohjeita.

Varaukset tulee tehdä NexGolfissa.

Tilassa saa olla max 10 henkilöä yhtäaikaisesti. Alakerrassa on 3 lyöntipaikkaa + simulattori 2 henkilöä, sekä yläkerran lähipeli/puttialueella 5 henkilöä.

-Simulaatorin saa varata max 2 henkilölle

-Tilassa on  maskipakko, käsidesiä on tarjolla.

-Kun varattu vuoro loppuu, poistutaan tilasta välittömästi

-Tilassa ei saa oleskella

-Juniorivalmennuksen & ryhmävalmennuksien aikana tila on täysin varattu valmentajille.

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen arkisin klo 10-14

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan.  Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!