Huomio!

Kentällä voimassa siirtosääntö lyhyeksi leikatuilla alueilla.

Golfautojen käyttö maanantaina sekä tiistaina 16.-17.9 kielletty.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Caddiemasterin aukioloajat 

16. - 22.9. 8-19  (viikosta 39 -> 8.30-17)

Klubiravintolan aukioloajat

Ma-Su 8-22

 

Tervetuloa!

Talviharjoittelu

Huom! Varaukset tulee tehdä NexGolfissa vanhalla käyttöliittymällä. Uudessa käyttöliittymässä ei ole mahdollista valita paikkaa lähdöistä.

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. HGK:n junioriohjaajilla, jotka eivät ole jäseniä, on poikkeuslupa tilojen käyttöön. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Puttiviheriötä voi käyttää varaamatta aikaa, paitsi valmentajien varatuilla ajoilla on puttiviheriökin heille varattu. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varata ajan neljä eri henkilöä. Paikat 1-3 ovat lyöntipaikkoja ja paikka 4 on simulaattori. Nexgolfissa voit varata tietyn paikan varaamalla ajan Pelaajan 1, 2, 3, tai 4 kohdalta. Kone heittää jäsennumerosi aina automaattisesti pelaajan 1 kohdalle mikäli varaat paikan kokonaan tyhjälle ajalle. Voit pyyhkiä numeron pois ja siirtää sen haluamallesi paikalle. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon Laurille.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. Varattu aika kuitataan tiloista löytyvään vihkoon. Huomaathan, että vihko ei ole ajanvarausta vaan vain kuittausta varten. Nettiajanvaraus menee aina edelle, jos tulee tuplabuukkauksia. Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!

HUOM! Pallot on tarkoitettu vain sisätiloissa käytettäväksi. Ethän lyö niitä kentälle ja aiheuta näin vaaratilanteita ulkoilijoille.