RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

Talviharjoittelu

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. HGK:n junioriohjaajilla, jotka eivät ole jäseniä, on poikkeuslupa tilojen käyttöön. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Puttiviheriötä voi käyttää varaamatta aikaa, paitsi valmentajien varatuilla ajoilla on puttiviheriökin heille varattu. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varata ajan neljä eri henkilöä. Paikat 1-3 ovat lyöntipaikkoja ja paikka 4 on simulaattori. Nexgolfissa voit varata tietyn paikan varaamalla ajan Pelaajan 1, 2, 3, tai 4 kohdalta. Kone heittää jäsennumerosi aina automaattisesti pelaajan 1 kohdalle mikäli varaat paikan kokonaan tyhjälle ajalle. Voit pyyhkiä numeron pois ja siirtää sen haluamallesi paikalle. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon Tiinalle tai Millalle.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. Varattu aika kuitataan tiloista löytyvään vihkoon. Huomaathan, että vihko ei ole ajanvarausta vaan vain kuittausta varten. Nettiajanvaraus menee aina edelle, jos tulee tuplabuukkauksia. Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!

HUOM! Pallot on tarkoitettu vain sisätiloissa käytettäväksi. Ethän lyö niitä kentälle ja aiheuta näin vaaratilanteita ulkoilijoille.