Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

Talviharjoittelu

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. HGK:n junioriohjaajilla, jotka eivät ole jäseniä, on poikkeuslupa tilojen käyttöön. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Puttiviheriötä voi käyttää varaamatta aikaa, paitsi valmentajien varatuilla ajoilla on puttiviheriökin heille varattu. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varata ajan neljä eri henkilöä. Paikat 1-3 ovat lyöntipaikkoja ja paikka 4 on simulaattori. Nexgolfissa voit varata tietyn paikan varaamalla ajan Pelaajan 1, 2, 3, tai 4 kohdalta. Kone heittää jäsennumerosi aina automaattisesti pelaajan 1 kohdalle mikäli varaat paikan kokonaan tyhjälle ajalle. Voit pyyhkiä numeron pois ja siirtää sen haluamallesi paikalle. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon Tiinalle tai Millalle.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. Varattu aika kuitataan tiloista löytyvään vihkoon. Huomaathan, että vihko ei ole ajanvarausta vaan vain kuittausta varten. Nettiajanvaraus menee aina edelle, jos tulee tuplabuukkauksia. Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!

HUOM! Pallot on tarkoitettu vain sisätiloissa käytettäväksi. Ethän lyö niitä kentälle ja aiheuta näin vaaratilanteita ulkoilijoille.