• Huom! Pitäjänmäentieltä liittymä Taliin (Purotie )on suljettu. Väliaikainen reitti kulkee Kutomotien kautta.
  • Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.
  • Range on auki joka päivä. Lataamme HGK klubikortille ainoastaan etänä poletteja. Olethan yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse toimistoon. Rangella on myös Nayax maksupääte johon voi maksaa kaikilla pankki/luottokorteilla.

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on auki.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille  tästä

Talviharjoittelu

Varaukset tulee tehdä NexGolfissa.

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen arkisin klo 10-15.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattorista ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Puttiviheriötä voi käyttää varaamatta aikaa, poislukien valmentajien varatuilla ajoilla on puttiviheriökin heille varattu. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varata ajan neljä eri henkilöä. Paikat 1-3 ovat lyöntipaikkoja ja paikka 4 on simulaattori. Nexgolfissa voit varata tietyn paikan varaamalla ajan Pelaajan 1, 2, 3, tai 4 kohdalta. Kone heittää jäsennumerosi aina automaattisesti pelaajan 1 kohdalle mikäli varaat paikan kokonaan tyhjälle ajalle. Voit pyyhkiä numeron pois ja siirtää sen haluamallesi paikalle. Simulaattorin käyttö on jäsenille maksutonta. Ohjeet sen käyttöön löytyvät talviharjoittelutilasta. Ongelmatilanteista voi raportoida toimistoon.

Varauksia lyöntipaikoille tai simulaattoriin voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan.  Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!