Junnuleirit Kesäkuussa

3. - 7.6.

10. - 14.6.

17. - 19.6.

Ilmoittaudu mukaan, vielä mahtuu.

Lisätietoja toimisto@helsingingolfklubi.fi

Caddiemasterin aukioloajat

ma-su 8-19

Tervetuloa!

Toukokuun greenfeet:

Vieraspelaaja 60 €

Jäsenen vieras 40 €

Huom! Reiät 1 ja 4 talvigreeneillä.

Talin paikallissäännöt 2019

1. Pallo ulkona. Kentän raja-aitojen betoniset anturat rei’illä 1-5 ovat aitojen osia, eivätkä ne ole kiinteitä haittoja. Vitosviheriön vasemmalla oleva kivimuuri on pelialueen raja, ”Out of bounds”.

1. Estealueet on merkitty punaisilla tai keltaisilla paaluilla tai maalatuilla viivoilla.

1. Kaikki istutetut ja tuetut puut istutuskuoppineen ovat epänormaaleja kenttäolosuhteita. Vapautus säännön 16.1d; mukaisesti.

1. Sepelipäällysteiset salaojat ovat kunnostettavaa aluetta, ”Ground under repair”, vapautus säännön 16.1a mukaisesti.

1. Syvät veden valumauomat bunkkerissa ovat kunnostettavaa aluetta, ”Ground under repair”, vapautus säännön 16.1a mukaisesti.

1. Pallon ollessa pelialueella enintään kahden mailanmitan päässä kiinteästä haitasta, joka on enintään kahden mailanmitan päässä pelattavan viheriön reunasta ja tämä haitta sijaitsee pelilinjalla pallon ja reiän välissä, saa pelaaja nostaa pallonsa, puhdistaa ja pudottaa sen lähimpään paikkaan, joka vapauttaa haitasta eikä ole lähempänä reikää.

1. Siirtonurmen saumat. Mikäli pelaajan pallo on siirtonurmen saumassa, tai jos sauma häiritsee pelaajan svingiä, pelaaja saa vapautuksen säännön 16.1b mukaisesti. Jos pallo on viheriöllä siirtonurmen saumassa, vapautus säännön 16.1d mukaisesti. Vapautus ei ole voimassa, mikäli siirtonurmen sauma haittaa pelkästään pelaajan alkuasentoa.

1. Etäisyysmerkit ja ”tupsut” väylillä. Mikäli etäisyysmerkki tai tupsu haittaa pelaajan lyömistä ja/tai svingiä, saa pelaaja vapautuksen säännön 16.1b mukaisesti.

1. Eläinten jätökset, (esim. koirien ja hanhien) ovat pelaajan valinnan mukaan joko irrallisia luonnonhaittoja (loose impediments), jotka voidaan poistaa säännön 15.1. mukaisesti, tai kunnostettavaa aluetta, jolloin vapautus säännön 16.1. mukaisesti.

1. Estealueet väylillä 10 ja 11. Pelattaessa väylää 10, on väylän punaisin paaluin tai viivoin merkitty vasen puoli estealuetta. Pelaaminen säännön 17 mukaan. Pelattaessa väylää 11 on väylän punaisin paaluin tai viivoin merkitty oikea puoli estealuetta. Pelaaminen säännön 17 mukaan.

HUOM! Kaikki mitat viheriön keskelle.

RANGAISTUS PAIKALLISSÄÄNNÖN RIKKOMISESTA

Reikäpeli – Reiän menetys