Tervetuloa Taliin!

Kenttä
10 reikää auki

Range
auki

Caddiemaster
päivittäin klo 10–18
p. 010 3199 399

Ravintola Talin Kartano
ma–pe 8–18, la–su 8–20


lounaslista

 

 

 

 

 1. Pallo ulkona. Kentän raja-aitojen betoniset anturat rei’illä 1-5 ovat aitojen osia, eivätkä ne ole kiinteitä haittoja. Vitosviheriön vasemmalla oleva kivimuuri on pelialueen raja, ”Out of bounds”.
 2. Estealueet on merkitty punaisilla tai keltaisilla paaluilla tai maalatuilla viivoilla. 
 3. Kaikki istutetut ja tuetut puut istutuskuoppineen ovat epänormaaleja kenttäolosuhteita. Vapautus säännön 16.1d mukaisesti.
 4. Sepelipäällysteiset salaojat ovat kunnostettavaa aluetta, ”Ground under repair”, vapautus säännön 16.1a mukaisesti.
 5. Syvät veden valumauomat bunkkerissa ovat kunnostettavaa aluetta, ”Ground under repair”, vapautus säännön 16.1a mukaisesti.
 6. Pelaajan pallon ollessa tai koskiessa siirtonurmen saumaa tai sauman haitatessa pelaajan aiotun svingin vaatimaa tilaa.
   ( a) Pallon ollessa yleisellä pelialueella. Pelaaja voi vapautua Säännön 16.1b mukaisesti
   ( b) Pallon ollessa viheriöllä. Pelaaja voi vapautua Säännön 16.1d mukaisesti.
  MUTTA haittaamista ei ole, jos sauma haitta ainoastaan pelaajan lyöntiasentoa.
  Vapauduttaessa kaikkia siirtonurmialueella olevia saumoja käsitellään yhtenä ja samana saumana. Mikäli jokin sauma edelleen haittaa, kun pelaaja on pudottanut pallon, pelaajan täytyy jatkaa Säännön 14.3c(2) mukaisesti, vaikka pallon olisi yhden mailan mitan päässä vertailupisteestä.
 7. Siirtonurmen saumat. Mikäli pelaajan pallo on siirtonurmen saumassa, tai jos sauma häiritsee pelaajan svingiä, pelaaja saa vapautuksen säännön 16.1b mukaisesti. Jos pallo on viheriöllä siirtonurmen saumassa, vapautus säännön 16.1d mukaisesti. Vapautus ei ole voimassa, mikäli siirtonurmen sauma haittaa pelkästään pelaajan alkuasentoa.
 8. Etäisyysmerkit ja ”tupsut” väylillä. Mikäli etäisyysmerkki tai tupsu haittaa pelaajan lyömistä ja/tai svingiä, saa pelaaja vapautuksen säännön 16.1b mukaisesti.
 9. Eläinten jätökset, (esim. koirien ja hanhien) ovat pelaajan valinnan mukaan joko irrallisia luonnonhaittoja (loose impediments), jotka voidaan poistaa säännön 15.1. mukaisesti, tai kunnostettavaa aluetta, jolloin vapautus säännön 16.1. mukaisesti.
 10. Estealueet väylillä 10 ja 11. Pelattaessa väylää 10, on väylän punaisin paaluin tai viivoin merkitty vasen puoli estealuetta. Pelaaminen säännön 17 mukaan. Pelattaessa väylää 11 on väylän punaisin paaluin tai viivoin merkitty oikea puoli estealuetta. Pelaaminen säännön 17 mukaan.
 11.  

HUOM! Kaikki mitat viheriön keskelle.

RANGAISTUS PAIKALLISSÄÄNNÖN RIKKOMISESTA                             

Reikäpeli – Reiän menetys

Lyöntipeli – Kaksi lyöntiä