Caddiemasterin aukioloajat:
10.-23.9. klo 8-18
24.-30.9. klo 8-17

Väylien hiekoituksen takia siirtosääntö on toistaiseksi voimassa.

Tule mukaan pelaamaan Valopalloa perjantaina 28.9.
Valopallo on leikkimielinen tapahtuma ja mukavaa yhdessä oloa.
Kaikki rohkeasti mukaan!

KUTSU

Tervetuloa Taliin!

Alla on esitelty muutamia ohjeita miellyttävän pelikokemuksen takaamiseksi.

Vieraat

• Peliajan voi varata aikaisintaan kolme päivää etukäteen.
  • Kierrosmaksut löytyvät hinnastosta.
  • Lähtöjen on tapahduttava maanantaista torstaihin ennen klo 14.00 tai klo 18.00 jälkeen, perjantaisin ja viikonloppuisin ei ole aikarajoituksia.
  • Ajan voi varata soittamalla Caddiemasterille 0600 550 982 (0,80 €/min+pvm/mpm).
  • Tasoitusrajat ovat miehille 30 ja naisille 36.
  • Lähtöryhmän tasoitusten summa voi olla enintään 110.
  • Kierroksen voi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Edenredin Virikeseteleillä, SporttiPassilla sekä Eazybreakilla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee.
  • NGU tai muiden vastaavien korttien käytöstä on sovittava aina erikseen toimisto- tai palvelupäällikön kanssa.
  • Kierrokselle tultaessa on aina ilmoittauduttava Caddiemasterille.

Jäsenet

• Peliajan voi varata aikaisintaan seitsemän päivää etukäteen.
  • Jäsenet voivat varata peliaikansa suoraan Nexgolfista
  • Maanantaista torstaihin kello 14-18 välillä jäsenen mukana voi pelata yksi vieras, muulloin kolme. Jäsenen tulee pelata vieraidensa kanssa koko kierros.
  • Mikäli jäsen on ilmoittautunut määräaikaispassiiviksi tai on passiivijäsen, hänellä ei ole pelioikeutta Talissa. Määräaikaispassiivijäsenet voivat pelata green fee maksulla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille numeroon 09-2252 3710. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee maksu.
  • HGK:n jäsenillä ja Vuosaaren osakkailla on mahdollisuus vierailla toistensa kentillä 30 € kierrosmaksulla.

Farmijuniori (passiivijuniori, joka kuuluu farmiin)

• Farmijuniorit voivat peliluvan saatuaan pelata itsenäisesti Maanantai- torstai klo 18.00 jälkeen sekä perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00 jälkeen - kyseisinä aikoina vanhempi saa green feen alennettuun hintaan.
  • Peliajan saa varata puhelimitse edellisenä iltana klo 18.00 jälkeen.
  • Kierrosmaksu 20 € tai pelikausimaksu 195 €. Viiden reiän maksu on 5 €.
  • Farmijuniori voi pelata HGK:n jäsenen kanssa myös muina kuin farmilaisille varattuina aikoina. Hän voi myös pelata vieraspelaajan, Talin tasoitusrajat alittavan vanhempansa kanssa vieraspelisääntöjen mukaisesti.

Passiivijuniori (passiivijuniori, joka ei kuulu farmiin)

• Voi valmentajalta peliluvan saatuaan pelata Talin jäsenen kanssa ( vanhempi, isovanhempi, muu sukulainen tai ystävä).
  • Ei aikarajoituksia, jäsen voi varata peliajan aikaisintaan seitsemän päivää ennen.
  • Kierrosmaksu 20 € tai pelikausimaksu 190 €, 5 reiän maksu 5 €.

NGU, PGA ja FGA korteilla saa pelata Talissa yhden kerran kaudessa, maksettua toimistomaksun 10€. Pelistä tulee ehdottomasti sopia etukäteen toimiston kanssa.

Internet-ajanvaraus