VAPPUPELIT

23.-27.4. ma-pe klo  12-18
28.4.-1.5. la-ti klo 9-15

Talin Kartanossa järjestetään vappubrunssi tiistaina 1.5.2018
Brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa, klo 10:30-13:30 ja klo 14-17.
Runsaan ja maukkaan brunssin hinta on 35€/henkilö. Lapset alle 12v. syövät 1€/ikävuosi. Brunssilistan löydät Facebook-sivuiltamme. Varaa paikkasi heti!
Varaukset toimisto@ravintolatali.fi tai Emilia puh. 050 564 3646

KEVINGE-OTTELU PELATAAN TUKHOLMASSA 27.-29.7.
Ilmoittautuminen alkaa 16.4.

KUTSU

Tervetuloa Taliin!

Alla on esitelty muutamia ohjeita miellyttävän pelikokemuksen takaamiseksi.

Vieraat

• Peliajan voi varata aikaisintaan kolme päivää etukäteen.
  • Kierrosmaksut löytyvät hinnastosta.
  • Lähtöjen on tapahduttava maanantaista torstaihin ennen klo 14.00 tai klo 18.00 jälkeen, perjantaisin ja viikonloppuisin ei ole aikarajoituksia.
  • Ajan voi varata soittamalla Caddiemasterille 0600 550 982 (0,80 €/min+pvm/mpm).
  • Tasoitusrajat ovat miehille 30 ja naisille 36.
  • Lähtöryhmän tasoitusten summa voi olla enintään 110.
  • Kierroksen voi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Edenredin Virikeseteleillä, SporttiPassilla sekä Eazybreakilla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee.
  • NGU tai muiden vastaavien korttien käytöstä on sovittava aina erikseen toimisto- tai palvelupäällikön kanssa.
  • Kierrokselle tultaessa on aina ilmoittauduttava Caddiemasterille.

Jäsenet

• Peliajan voi varata aikaisintaan seitsemän päivää etukäteen.
  • Jäsenet voivat varata peliaikansa suoraan Nexgolfista
  • Maanantaista torstaihin kello 14-18 välillä jäsenen mukana voi pelata yksi vieras, muulloin kolme. Jäsenen tulee pelata vieraidensa kanssa koko kierros.
  • Mikäli jäsen on ilmoittautunut määräaikaispassiiviksi tai on passiivijäsen, hänellä ei ole pelioikeutta Talissa. Määräaikaispassiivijäsenet voivat pelata green fee maksulla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille numeroon 09-2252 3710. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee maksu.
  • HGK:n jäsenillä ja Vuosaaren osakkailla on mahdollisuus vierailla toistensa kentillä 30 € kierrosmaksulla.

Farmijuniori (passiivijuniori, joka kuuluu farmiin)

• Farmijuniorit voivat peliluvan saatuaan pelata itsenäisesti Maanantai- torstai klo 18.00 jälkeen sekä perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00 jälkeen - kyseisinä aikoina vanhempi saa green feen alennettuun hintaan.
  • Peliajan saa varata puhelimitse edellisenä iltana klo 18.00 jälkeen.
  • Kierrosmaksu 20 € tai pelikausimaksu 195 €. Viiden reiän maksu on 5 €.
  • Farmijuniori voi pelata HGK:n jäsenen kanssa myös muina kuin farmilaisille varattuina aikoina. Hän voi myös pelata vieraspelaajan, Talin tasoitusrajat alittavan vanhempansa kanssa vieraspelisääntöjen mukaisesti.

Passiivijuniori (passiivijuniori, joka ei kuulu farmiin)

• Voi valmentajalta peliluvan saatuaan pelata Talin jäsenen kanssa ( vanhempi, isovanhempi, muu sukulainen tai ystävä).
  • Ei aikarajoituksia, jäsen voi varata peliajan aikaisintaan seitsemän päivää ennen.
  • Kierrosmaksu 20 € tai pelikausimaksu 190 €, 5 reiän maksu 5 €.

NGU, PGA ja FGA korteilla saa pelata Talissa yhden kerran kaudessa, maksettua toimistomaksun 10€. Pelistä tulee ehdottomasti sopia etukäteen toimiston kanssa.

Internet-ajanvaraus