Olemme harmiksemme saaneet huomata, että pelijälkien korjaus kentällä on jäänyt usealta huomiotta. Haluaisimme siis painottaa kentän yhteisen huollon tärkeyttä, eli korjaathan omat ja myös kaverin jäljet griineiltä, harjoitusgreeneiltä sekä väyliltä - näin kenttä pysyy hyvässä kunnossa läpi kesän.

Kiitos!

Caddiemaster & toimisto avoinna viikolla 32

Ma- Ti 8-20

Ke - Pe 7-20

La 7-18

Su 8-20

Tervetuloa Taliin!

HUHTI-TOUKOKUUSSA 2020 VOIMASSA OVAT KORONA TILANTEESTA JOHTUEN POIKKEUSSÄÄNNÖT. KATSO TÄSTÄ TOIMINTAOHJEET

Alla on esitelty muutamia ohjeita miellyttävän pelikokemuksen takaamiseksi.

Vieraat

• Peliajan voi varata aikaisintaan kolme päivää etukäteen.
  • Kierrosmaksut löytyvät hinnastosta.
  • Lähtöjen on tapahduttava maanantaista perjantaihin ennen klo 15.00 tai klo 18.00 jälkeen. Viikonloppuisin joko ennen klo 08.00 tai sitten klo 13.00 jälkeen.
  • Ajan voi varata soittamalla Caddiemasterille 0600 550 982 (0,80 €/min+pvm/mpm).
  • Tasoitusrajat ovat miehille 30 ja naisille 36.
  • Lähtöryhmän tasoitusten summa voi olla enintään 110.
  • Kierroksen voi maksaa myös Smartumin liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Edenredin Virikeseteleillä, SporttiPassilla sekä Eazybreakilla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee.
  • NGU tai muiden vastaavien korttien käytöstä on sovittava aina erikseen toiminnanjohtajan tai palvelupäällikön kanssa.
  • Kierrokselle tultaessa on aina ilmoittauduttava Caddiemasterille.

Jäsenet

• Peliajan voi varata aikaisintaan seitsemän päivää etukäteen. Jäsenille ja heidän vierailleen varatut ajat ovat ma-pe klo 15-18, la-su klo 08-13.
  • Jäsenet voivat varata peliaikansa suoraan Nexgolfista
  • Maanantaista perjantaihin kello 15-18 välillä jäsenen mukana saa pelata yksi vieras. Vieraat maksavat voimassa olevan jäsenen vieras green feen. Jäsenen tulee pelata vieraidensa kanssa koko kierros.
  • Mikäli jäsen on ilmoittautunut määräaikaispassiiviksi tai on passiivijäsen, hänellä ei ole pelioikeutta Talissa. Määräaikaispassiivijäsenet voivat pelata green fee maksulla.
  • Peliajan peruutus on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa ajanvarausjärjestelmästä tai soittamalla Caddiemasterille numeroon 09-2252 3710. Mikäli aika jää käyttämättä, voidaan asiasta huomauttaa pelaajaa tai periä green fee maksu.
  • Jäsen ei voi varata peliaikoja mikäli jäsen-tai pelimaksu on suorittamatta.
  • HGK:n jäsenillä ja Vuosaaren osakkailla on mahdollisuus vierailla toistensa kentillä 30 € kierrosmaksulla.

Farmijuniori

• Farmijuniorit voivat peliluvan saatuaan pelata itsenäisesti Maanantai-perjantai klo 18.00 jälkeen sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00 jälkeen - kyseisinä aikoina vanhempi saa green feen alennettuun hintaan.
  • Peliajan saa varata puhelimitse 0600 550 982 (0,80 €/min+pvm/mpm) edellisenä iltana klo 18.00 jälkeen.
  • Kierrosmaksu 20 € tai pelikausimaksu 195 €. Viiden reiän maksu on 5 €.
  • Farmijuniori voi pelata HGK:n jäsenen kanssa myös muina aikoina. Hän voi myös pelata vieraspelaajana, Talin tasoitusrajat alittavan vanhempansa kanssa vieraspelisääntöjen mukaisesti.

NGU, PGA ja FGA korteilla saa pelata Talissa yhden kerran kaudessa, maksettua toimistomaksun 10€. Pelistä tulee ehdottomasti sopia etukäteen toimiston kanssa.

Internet-ajanvaraus