KENTTÄ SULJETTU KAUDELTA 2021

• Toimisto paikalla Ma - Pe    10 - 15

Helsingin Golfklubi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 8.12. 2021 kello 18.00 Hotelli Haagan isossa auditoriossa ja verkossa. Voit osallistua tulemalla paikanpäälle tai etänä. Linkki etäkokoukseen on lähetetty jäsenisistölle. Tervetuloa!

TRACKMAN SIMULAATTORI TALIN KIVIMAKASIINI

Talin Kivimakasiinissa tulee olemaan sisäkaudella 2021-22 mahdollisuus Trackman simulaattorin käyttöön.

Vuoroja on pääsääntöisesti tarjolla lauantaisin ja sunnuntaisin. Joulukuussa ja lomien aikaan on tarjolla myös jonkin verran arkivuoroja.

Jos kysyntä on suurta, niin vuoroja lisätään arkipäiville mahdollisuuksien mukaan.

Yksi vuoro kestää 1h 55min, jotta varausten välissä on 5min tauko/ aika vuoronvaihdolle.

Yhden 1h 55 min vuoron hinta on 50€ ja pelaajamäärää vuorolle ei ole rajattu. Pelaajamäärä vaikuttaa siihen monta reikää ehtii vuoron aikana pelata.

Trackmanilla voit kenttien pelaamisen lisäksi myös harjoitella Practice-osiossa tai pelata erilaisia haasteita Games-osiossa.

Simulaattorissa on tällä hetkellä 131 eri kenttää ympäri maailmaa ja niitä lisätään koko ajan. Eli vaihtoehtoja riittää.

Trackman kentät

Vuoron pääset varaamaan tästä linkistä: ajanvaraus

Huom! Simulaattorivuorot ovat tarkoitettu vain HGK:n jäsenille.

Ajanvarauskalenterissa on nyt varattavissa joulukuun ajat, lisää aikoja aukeaa aina n. kk etukäteen. Eli tammikuun alun ajat aukevat joulukuun alussa jne.

Maksuohjeet saat varauksen jälkeen sähköpostiisi. Voit maksaa kortilla tai laskulla sekä myös Smartum, Edenred, Epassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineiksi.

Saat myös muutama päivä ennen varaustasi sähköpostiisi ohjeet simulaattorin käyttöä varten, jotta voit tutustua niihin etukäteen.

Kivimakasiiniin pääsee sisään bägikaapin avaimella. Jos sinulla ei ole bägikaapin avainta, niin voit hakea itsellesi avaimen Kivimakasiinin oveen HGK:n toimistosta sen aukioloaikoina.

Huomioithan, että Kivimakasiinin simulaattorin lyöntialue on kohtuullisen ahdas ja tästä syystä vasemmalta puolelta lyövien tila on hiukan rajallisempi kuin oikealta puolelta lyövien. Käythän tarpeen tullen varmistamassa etukäteen ennen varaustasi, että mahdut lyömään simulaattorin lyöntipaikalle.

Trackman tulee olemaan simulaattorikäytössä kiinteästi kiinni lattiassa, joten sitä ei pysty käytön tai pelaamisen aikana siirtämään.

Jokainen käyttäjä käyttää tilaa omalla vastuullaan.

Lue lisää Trackman simulaattorista

Lisätietoja simulaattorista ja vuoroista antaa Henrikki Tolonen henrikki.tolonen(at)gmail.com