Ravintola

Ravintola Talin Kartano on saanut uuden ravintoloitsijan

 

Talin uusi ravintoloitsija Teemu Mattila on toiminut Sarfvikin golfklubin ravintoloitsijana menestyksekkäästi jo neljäntoista vuoden ajan. Teemulla on ravintola myös Töölössä, ravintola Kaarti. Ravintolatoiminnan lisäksi tarjoamme ammattitaitoista catering-palvelua ympäri vuoden. Nyt aloitamme toimintamme Talin Kartanossa innolla ja mielenkiinnolla tulevaa kesää odottaen!

 

Ruokatarjoilut ja palvelumme ovat ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Tulemme tarjoamaan kesällä Talissa runsaita lounaita noutopöydästä, maukkaita kahvilatuotteita sekä á la carte -annoksia iltapainotteisesti. 

 

Monipuolinen ja laadukas ruoka sekä erinomainen asiakkaiden toiveet huomioiva palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme tavoite ja päämäärä. Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Toivommekin saavamme palautetta, jotta voimme ylläpitää sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisää toiminnastamme löydät Facebook-sivuiltamme, Talin Kartano.

Kevätterveisin,
Talin Kartanon henkilökunta
toimisto@ravintolatali.fi


Ravintola
puh. 050 438 7599

Ravintoloitsija
Teemu Mattila

puh. 040 510 7131

Ravintolapäällikkö
Emilia Aalto
Tilaisuudet ja tapahtumat

puh. 050 564 3646