Ravintola

Talissa viime kaudella aloittanut ravintoloitsija Teemu Mattila on toiminut Sarfvikin golfklubin ravintoloitsijana menestyksekkäästi jo neljäntoista vuoden ajan. Teemulla on ravintola myös Töölössä, ravintola Kaarti. Ravintolatoiminnan lisäksi tarjoamme ammattitaitoista catering-palvelua ympäri vuoden.

 

Ruokatarjoilut ja palvelumme ovat ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Tarjoamme Talissa runsaita lounaita noutopöydästä, maukkaita kahvilatuotteita sekä á la carte -annoksia iltapainotteisesti. 

 

Monipuolinen ja laadukas ruoka sekä erinomainen asiakkaiden toiveet huomioiva palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme tavoite ja päämäärä. Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Toivommekin saavamme palautetta, jotta voimme ylläpitää sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisää toiminnastamme löydät Facebook-sivuiltamme, Talin Kartano.

 

Terkuin,

Talin Kartano

 

Facebook sivut


Ravintola
puh. 050 438 7599

toimisto@ravintolatali.fi

Ravintolatoimenjohtaja
Emilia Aalto
Tilaisuudet ja tapahtumat

puh. 050 564 3646

Ravintoloitsija
Teemu Mattila

puh. 040 510 7131

 

 

 

 

 

SULJETTU

 

 

 

Ravintolan pihalla sijaitsee kioski, joka palvelee asiakkaita päivittäin klo 9-19. Myyntikopissa tarjolla pientä suolaista ja makeaa.

 

Lounas: 

Myymme Take away -lounasta päivittäin klo 11-12:30 Kartanon terassilta. Kioskista lounasta saa ostettua mukaan klo 14 asti.

 

Talin kartano kotisivuille