Ravintola

Ravintola Talin Kartano on saanut uuden ravintoloitsijan

 

Talin uusi ravintoloitsija Teemu Mattila on toiminut Sarfvikin golfklubin ravintoloitsijana menestyksekkäästi jo neljäntoista vuoden ajan. Teemulla on ravintola myös Töölössä, ravintola Kaarti. Ravintolatoiminnan lisäksi tarjoamme ammattitaitoista catering-palvelua ympäri vuoden. 

 

Ruokatarjoilut ja palvelumme ovat ensiluokkaista. Valmistamme kaikki ruokamme itse ja ravintolan ruokatarjonta rakentuu aina tuoreisiin, kotimaisiin raaka-aineisiin. Tarjoamme Talissa runsaita lounaita noutopöydästä, maukkaita kahvilatuotteita sekä á la carte -annoksia iltapainotteisesti. 

 

Monipuolinen ja laadukas ruoka sekä erinomainen asiakkaiden toiveet huomioiva palvelu ovat toimintamme kulmakiviä. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme tavoite ja päämäärä. Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää. Toivommekin saavamme palautetta, jotta voimme ylläpitää sekä kehittää toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Lisää toiminnastamme löydät Facebook-sivuiltamme, Talin Kartano.

 

Terkuin,

Emilia

Talin Kartano

Ravintola
puh. 050 438 7599

toimisto@ravintolatali.fi

Ravintoloitsija
Teemu Mattila

puh. 040 510 7131

Ravintolapäällikkö
Emilia Aalto
Tilaisuudet ja tapahtumat

puh. 050 564 3646

 

 

 

 

 

 

Ravintola on sulkenut ovensa tältä vuodelta ja avaa taas keväällä 2019. Kokonaan emme toimintaa kuitenkaan Talin Kartanossa lopeta vaan tiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön offseason-kaudella erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Lisäksi meillä toimii catering-palvelu ympäri vuoden. Maistuvat tarjottavat kaikenlaisiin tilaisuuksiin, illanistujaisiin tai juhliin on tilattavissa asiakkaiden toiveiden mukaan.

 

Lopputalven muita tapahtumia:

 

 • Isänpäiväbrunssi sunnuntaina 11.11 klo 10:30-15
  • Varaukset sähköpostilla toimisto@ravintolatali.fi tai puhelimitse 050 438 759
 • Joululounas 10.-21.12. klo 11-14
  • Varaukset sähköpostilla toimisto@ravintolatali.fi tai puhelimitse 050 438 759

 

 • Sellon Viaporin torin joulumarkkinat 5.-23.12.
  • Tarjolla mm. maistuvia silakoita, karpalo-saaristolaislimppua, taatelikakkua ja muita jouluherkkuja.
 • Valmistamme lisäksi jouluruokia tilauksesta.
  • Tilaukset tehdään lomakkeella https://www.golfsarfvik.fi/ravintola/gourmet-sarfvik-jouluruoat/
  • Ruokien nouto ravintola Kaartista (Pohjoinen Hesperiankatu 33 A) perjantaina 21.12 ja lauantaina 22.12 klo 11-15 välisenä aikana.

 

Talin Kartanon asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita talvella myös arkisin lounaalle sekä viikonloppuisin brunssille ravintola Kaartiin. 

 

Ensimmäisestä kaudesta kiittäen 

Ravintolan väki