VAPPUPELIT

23.-27.4. ma-pe klo  12-18
28.4.-1.5. la-ti klo 9-15

Talin Kartanossa järjestetään vappubrunssi tiistaina 1.5.2018
Brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa, klo 10:30-13:30 ja klo 14-17.
Runsaan ja maukkaan brunssin hinta on 35€/henkilö. Lapset alle 12v. syövät 1€/ikävuosi. Brunssilistan löydät Facebook-sivuiltamme. Varaa paikkasi heti!
Varaukset toimisto@ravintolatali.fi tai Emilia puh. 050 564 3646

KEVINGE-OTTELU PELATAAN TUKHOLMASSA 27.-29.7.
Ilmoittautuminen alkaa 16.4.

KUTSU

Opetus

Talvikauden 2018 kurssit

Vuosi on vaihtunut ja golfkausi 2018 lähenee pikkuhiljaa. Nyt on viimeistään hyvä aika aloittaa valmistautuminen tulevaan pelikauteen. Pelkkä pallojen takominen hallissa ilman selkeää ideaa on yksi tapa valmistautua kauteen. Toinen tapa on osallistua kurssille ja saada selkeä idea mihin asiaan juuri sinun kannattaa keskittyä omassa sisäharjoittelussa. Näin saat enemmän irti käytetystä ajasta. Kursseilla käydään myös läpi erilaisia ideoita, millä sisäharjoittelusta voi tehdä monipuolista ja mielenkiintoista. Näin kynnys lähteä omatoimisesti treenaamaan olisi matalampi kun harjoittelu on hauskempaa ja siinä on rakennetta. Kursseja on eri kolmella eri teemalla ja jos aikataulut eivät sovi, niin voit tulla yksin tai koota oman porukan ja sovitaan treenit yksityistuntien muodossa.

Nyt tarjolla ovat helmikuun kurssit. Maaliskuun tarjonta julkaistaan helmikuun alussa.

Kurssit järjestetään Talin Makasiinissa, 16. greenin vieressä.

Kurssien tarkemmat lisätiedot löydät tästä linkistä: Talvikurssit

Lisätietoja kaikista kursseista antaa HGK:n päävalmentaja Henrikki Tolonen
email: henrikki.tolonen(a)gmail.com
puh. 050-5255685
www.hanktolonen.com

Tervetuloa kehittämään golftaitojasi mukavien ja osaavien ammattilaistemme johdolla!

Henrikki Tolonen

henrikki.tolonen(a)gmail.com

Jani Saarinen

jani.saarinen(a)pp5.inet.fi

Jusa Hämäläinen

golfjusa(a)gmail.com

Ari-Pekka Koutuaniemi

arikoutuaniemi(a)gmail.com

Ryhmäopetushinnasto

Hinnat voimassa toistaiseksi

Yksityistuntien ja valmennuspakettien hinnoista ole yhteydessä suoraan yhteydessä haluamaasi HGK:n valmentajaan.

Golfiin tutustuminen
Järjestä hauska tapahtuma kaveri-, yritys- tai polttariporukalle. Sopii sekä täysin vasta-alkajille, että jo pelanneille tai molemmille yhdessä. Räätälöidään sopiva paketti, vaikka kokouksen tai golfkisan yhteyteen! Sisältää opetuksen, tarvittavat mailat ja pallot.

Yksi valmentaja, max. 12 henkilöä

• 60min 120 €
  • 90min 165 €
  • 120min 200 €

Kaksi valmentajaa, 13-25 henkilöä

• 90min 280 €
  • 120min 360 €

Ryhmätreenit
Säännöllinen treeni esimerkiksi yrityksen golfkerholle tai kaveriporukalle, joka haluaa parantaa ja harjoitella golftaitojaan yhdessä.

Yksi valmentaja, 3-6 henkilöä, 90min 140 €

Kaksi valmentajaa, 7-12 henkilöä, 90min 275 €

Hinnat sisältävät alv. 24 %. Maksutavat: käteinen, luotto- ja pankkikortti tai laskutus.

Lisätiedot ja varaukset:
Henrikki Tolonen
Head Professional
Helsingin Golfklubi
henrikki.tolonen@gmail.com
www.hanktolonen.com

HGK:n jäsenille tarkoitettu opetus- ja pelimatka järjestetään ensi keväänä Mar Menorin golf resortiin. Espanjan Murciassa sijaitseva korkeatasoinen golf resort tarjoaa kuusi Jack Nickalauksen suunnittelemaa golfkenttää, joista tulemme pelaamaan kolmella eri kentällä. Harjoitusalueet ovat myös erinomaiset ja hotel Intercontinental Mar Menor tarjoaa upeat puitteet täydelliselle golflomalle. Valmentajana ja matkajohtajana toimii Henrikki Tolonen.

Vielä ehdit mukaan!

Jos haluat varata yksityistunnin tai useamman tunnin paketin, ole yhteydessä suoraan valmentajaan jolta haluat varata tunnin.

Head pro Henrikki Tolosen kotisivuille ja ajanvarauskalenteriin päästä tästä