• Huom! Pitäjänmäentieltä liittymä Taliin (Purotie )on suljettu. Väliaikainen reitti kulkee Kutomotien kautta.
  • Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.
  • Range on auki joka päivä. Lataamme HGK klubikortille ainoastaan etänä poletteja. Olethan yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse toimistoon. Rangella on myös Nayax maksupääte johon voi maksaa kaikilla pankki/luottokorteilla.

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on auki.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille  tästä

Opetus

********

Opetustoiminta jatkuu normaalisti korona-viruksesta huolimatta. Ethän tule sairaana treeneihin ja pidetään huoli hyvästä käsihygieniasta.

********

Opetustoiminta jatkuu sisätiloissa, niin kauan kunnes sää sallii ulkona treenaamisen ja range aukeaa.

Ryhmätreenit ja kurssit 2020

********

Ryhmätreenit jatkuvat ulkokaudella toukokuun alusta alkaen. Seuraamme vielä hetken aikaa korona-viruksen aiheuttamaa tilanetta ja ohjeistusta, ennen kuin julkaisemme tarkemmat aikataulut.

Yksityisopetus

Head pro Henrikki Tolonen antaa yksityistunteja sisäkaudella Talin Makasiinissa ja Green Golf Malmilla.

Yksityistuntien ajanvarauskalenterin löydät  tästä

****

Jani Saarinen ja Ari Koutuaniemi antavat yksityistunteja läpi sisäkauden. Ole suoraan yhteydessä heihin ajanvarausksen suhteen.

****

Voit myös ostaa lahjakortteja opetuksiin haluamallesi summalle.

Lisätietoja kaikista kursseista antaa HGK:n päävalmentaja Henrikki Tolonen
email: henrikki.tolonen(a)gmail.com
puh. 050-5255685
www.hanktolonen.com

Tervetuloa kehittämään golftaitojasi mukavien ja osaavien ammattilaistemme johdolla!

Henrikki Tolonen

henrikki.tolonen(a)gmail.com

Jani Saarinen

jani.saarinen(a)pp5.inet.fi

Jusa Hämäläinen

golfjusa(a)gmail.com

Ari-Pekka Koutuaniemi

arikoutuaniemi(a)gmail.com

Ryhmäopetushinnasto

Hinnat voimassa toistaiseksi

Yksityistuntien ja valmennuspakettien hinnoista ole yhteydessä suoraan yhteydessä haluamaasi HGK:n valmentajaan.

Golfiin tutustuminen
Järjestä hauska tapahtuma kaveri-, yritys- tai polttariporukalle. Sopii sekä täysin vasta-alkajille, että jo pelanneille tai molemmille yhdessä. Räätälöidään sopiva paketti, vaikka kokouksen tai golfkisan yhteyteen! Sisältää opetuksen, tarvittavat mailat ja pallot.

Yksi valmentaja, max. 12 henkilöä

• 60 min 120 €
  • 90 min 175 €
  • 120 min 225 €

Kaksi valmentajaa, 13-25 henkilöä

• 60 min 210 €
  • 90 min 300 €
  • 120 min 390 €

Ryhmätreenit
Säännöllinen treeni esimerkiksi yrityksen golfkerholle tai kaveriporukalle, joka haluaa parantaa ja harjoitella golftaitojaan yhdessä.

Yksi valmentaja, 3-6 henkilöä

• 60 min 100 €
  • 90 min 145 €
  • 120 min 190 €

Kaksi valmentajaa, 7-12 henkilöä

• 60 min 200 €
  • 90 min 290 €
  • 120 min 380 €

Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Maksutavat: käteinen, luotto- ja pankkikortti tai laskutus. Myös Smartum, Eazybreak ja ePassi.

Lisätiedot ja varaukset:
Henrikki Tolonen
Head Professional
Helsingin Golfklubi
henrikki.tolonen@gmail.com
www.hanktolonen.com

Henkka tekee kolme peli- ja opetusmatkaa kevätkaudella.

Tehostartti maalis- huhtikuun vaihteessa, sekä Mini-Tehostartti huhtikuussa ovat jo täynnä. Mallorcan reissulle maaliskuussa on vielä pari vapaata paikkaa.

Tarkemmat tiedot matkoista ja ilmoittaumislinkit löydät tästä

Tervetuloa mukaan reissulle aloittamaan pelikausi hyvissä ajoin!

Jos haluat varata yksityistunnin tai useamman tunnin paketin, ole yhteydessä suoraan valmentajaan jolta haluat varata tunnin. Tai jos haluat ostaa vaikkapa lahjakortin ystävällesi tai läheiselle.

Hinnat:

• 25 min 37,50 €
  • 55 min 75 €
  • 5 x 55 min paketti 330 €
  • 10 x 55 min paketti 630 €

Voit pilkkoa paketit myös esim. 1/2h harjoituksiin halutessasi. Hinnat ovat 1-3 henkilölle.

Malmin hallissa opetushinnan päälle tulee lyöntipaikkamaksu 20€/h per lyöntipaikka.

Head pro Henrikki Tolosen kotisivuille ja ajanvarauskalenteriin päästä tästä