Kivimakasiini on suljettu, kaikki tulevat varauksettu on peruutettu.

 

Taimistontien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan 6.4.2021 alkaen heinäkuuhun asti.

Risteys suljetaan moottoriajoneuvoilta heinäkuuhun asti. Taimistontielle kuljetaan Purotien ja Itupolun kautta. Itupolku avataan tilapäisesti moottoriajoneuvoille.

.

Talin range on avoinna!

Rangella voi maksaa klubikortilla, poleteilla tai pankkikortilla.

Caddiemaster palvelee viikonloppuna 10-14.

 

HUOM. Lähipelialueet ovat toistaiseksi suljettu!

Juniorit

Junnuleirit 2021

 

Leirihinta 249€ / juniori. Leireille otetaan max 30 osallistujaa.

 

1. Leiri 7. - 11.6. klo 9-14-30 TÄYNNÄ

Ilmoittaudu TÄSTÄ

 

2. Leiri 14. - 18.6. klo 9-14.30 TÄYNNÄ

Imoittaudu TÄSTÄ

 

3. Leiri 21. - 23.6. klo 9-14.30 (viimeinen päivä 9-15.30)

Ilmoittaudu TÄSTÄ

HUOM! Leiri 3 on vain greencardin suorittaneille.

Viimeinen leiripäivä 23.6. on Lohjalla StlG kentällä, pelataan par3 kenttä & syödään lounas.

Bussikuljetus Talista ja takaisin, paluu Taliin klo 15.30 aikoihin.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Junnutoiminta kesäkausi 2021

 

Kausi: 4.5.-16.9.

 

(4.5. - 3.6. & 9.8. - 16.9.kevät & syksy) 75min

Tiistaisin 17 - 18.15 Sekaryhmä

Tiistaisin 18.15- 19.30 Pojat 1

 

Torstaisin 17-18.15 Pojat 2

Torstaisin 18.15-19.30 Friidut

 

(7.6. - 29.7. kesäkausi) 90min

 

Tiistaisin 14.30-16.00 Sekaryhmä

Tiistaisin 16-17.30 Pojat 1

 

Torstaisin 14.30- 16.00 Pojat 2

Torstaisin 16 -17.30 Friidut

 

HUOM!

Ei treenejä Juhannusviikolla 22.-24.6.

Ei treenejä eikä mitään tapahtumia Erkko-viikolla 2.-8.8.

 

Yhteen treeniryhmään otetaan 30 junnua.

Jaetaan kolmeen tasoryhmään treenin sisällä: aloittejia, treenaaja, pelaaja

 

Pelit -illat jatkuu normaaliin tapaan keskiviikkoisin 2.6. - 25.8. ( Huom. Ei Erkko viikolla)

 

 

Näiden lisäksi kaksi kilparyhmää: Future ja Elite sekä Aktiiviryhmä (korvaa vanhan Tsempin)

Aktiivi- ja kilparyhmiin on oma haku.  Lisätiedot Henrikki Toloselta. henrikki.tolonen@gmail.com

 

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä haluttuun Farmiryhmään ryhmään.

ILMOITTAUTUMISET

 

Tulossa

 

  • 22.4. vanhempainilta etänä, Teams klo 19.30 Ilmoittautumiset nette.heikel@helsingingolfklubi.fi
  • Junioreiden taitorata maanantaisin. Lisäinfoa pian.
  • Snadit 4-6vuotiaat. Lisäinfoa pian.

Helsingin Golfklubin farmi on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja farmissa voi olla mukana 18-vuotiaaksi saakka. Farmin toiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäisin. Farmin kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Viikon aikana ohjelmassa ovat ohjaustunti, peli-ilta sekä valmentajien tunnit. Toimintaa järjestävät sekä koulutetut junioriohjaajat että ammattivalmentajat.  Farmiin otetaan vuosittain noin 120-130 junioria.

Ryhmät

Tsemppiryhmä
Ryhmä on tarkoitettu 8-18v. junioreille. Vaatimuksena on vähintään yksi vuosi farmissa, tasoitus 54 tai parempi. Juniori haluaa käydä säännöllisesti ohjatuissa harjoituksissa sekä aktiivisesti pelaamassa että harjoittelemassa omatoimisesti. Tsemppiryhmäläinen on kiinnostunut kilpailemisesta vähintään seuran omissa kilpailuissa.
Tsemppiryhmästä on mahdollisuus nousta Future- tai Challenge-ryhmiin

Friidut
Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset tytöt.

Farmi 1
12-18 v. junioreille

Farmi 2
7-11 v. junioreille

Farmin viikoittainen ohjelma

Valmentajien tunti: Helsingin Golfklubin ammattivalmentajat Henrikki Tolonen, Jani Saarinen sekä Ari-Pekka Koutuaniemi pitävät kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun valmentajien tunnin vaihtuvin teemoin.

Ohjaustunti: Helsingin Golfklubin junioriohjaajien vetämä tunti, jonka aikana harjoitellaan vaihtuvin teemoin golfin eri osa-alueita sekä muita liikuntataitoja kesäkuusta syyskuuhun.

Peli-ilta: Pidetään ohjaustunnin jälkeen, ohjaajina Helsingin Golfklubin juniorivetäjät. Pelataan kesäkuusta heinäkuuhun kahdesta yhdeksään reikää oman tason mukaisesti. Ilmoittautuminen peli-iltaan aina saman viikon maanantaina klo 18.00 mennessä suoraan Caddiemasterille.

Talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun junioreille järjestetään talviharjoittelua sisälyöntipaikassa. Talviharjoittelusta tiedotetaan erikseen.

 

Maksut 2021 / Kesäkausi

HGK aktiivijäsen toimintamaksu 150€
Farmi kausijäsenmaksu     100 €
Farmi kausijäsenen toimintamaksu  190 €

Talviharjoittelu, leirit sekä pelimaksu laskutetaan erikseen.

 

Ilmoittautuminen tunneille

 

Tunneille ilmoittaudutaan aina Nimenhuuto.com -järjestelmän kautta, poislukien peli-ilta. Kaikille lähetetään kauden alussa sähköpostitse kutsu järjestelmään. Jokaisella ryhmällä on oma kalenteri, missä näkyy vain oman ryhmän treenit.  Järjestelmään tulee merkitä myös mikäli ei ole tulossa tunnille: jos tulee äkillinen este esim. sairastuminen, tulee siitä ilmoittaa Caddiemasterin toimistoon. Näin varmistamme, että kaikilla tunneilla on riittävästi ohjaajia ja valmentajia paikalla.

 

Pelaaminen

Peliluvan omaaville farmijunnuilla on mahdollisuus pelata Talin kentällä maanantai - torstai klo 18 jälkeen sekä perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 16.00 jälkeen.

Farmilaiset voivat maksaa pelikausimaksun 195 euroa tai pelata kierroskohtaisella maksulla, mikä on 20 euroa. Pelikausimaksua ei laskuteta automaattisesti, vaan se tulee pyytää toimistosta tai sen voi maksaa suoraan Caddiemasterille.

 

Kilpailut

  • Farmikauden avaus on kauden avaava leikkimielinen joukkuekilpailu. Tervetulleita ovat kaikki farmilaiset.
  • Junnu Cupit ovat farmilaisten omia kisoja. Cupeissa on oma sarja myös junioreille, joilla ei pelilupaa vielä ole. Löydät Junnu Cupien aikataulut HGK:n kilpailukalenterista.
  • Klubikilpailut ovat farmilaislle, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. Klubikilpailut ja tasoitusrajat löydät HGK:n kilpailukalenterista.
  • Avoimet kilpailut, joita pelataan muilla kentillä. Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja. Tietoa kilpailuista löydät esim. Caddiemasterin toimistosta.
  • Valopallo päättää farmilaisten kesäkauden. Valopallo -kilpailussa pelataan pimeässä hohtavilla palloilla viiden reiän kilpailu.

 

Leirit

Junioreille järjestetään kesän alussa kaksi viikon mittaista harjoitusleiriä Talissa. Sekä kolmen päivän leiri juhannusviikolla.

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan. Golfia pelataan myös sateella, joten sadevarustus (takki, housut ja sateenvarjo) kannattaa hankkia viimeistään leirille.

Kilparyhmät

 

Kilparyhmät jakautuvat kahteen ryhmään ELITEEN & FUTUREEN. Ryhmiin valittavilla pelaajilla tulee olla kilpailulliset tavoitteet golfissa/ halu kilpailla ja motivaatiota harjoitella myös ryhmätreenien ulkopuolella omatoimisesti. Ryhmiin valittavilla pelaajilla tulee olla myös kilpailukokemusta kansallisilta kiertueilta (vähintään Future Tour).

 

Ryhmiin on erillinen haku ja laajin harjoitusohjelma kaikista junioriryhmistä. Jokaisen pelaajan kanssa käydään tavoitekeskustelut ennen sisäkautta, jonka pohjalta laaditaan yhdessä harjoitussuunnitelmat yms. Pelaajat myös sitoutuvat harjoittelemaan suunnitelmien mukaisesti. Sen takia on tärkeää täyttää hakulomake realistisesti harjoitusmäärien suhteen.

 

Kesä 2021 kalenteri TÄSTÄ

 

Muut treeniryhmät

AKTIIVIRYHMÄ. Tullaksesi mukaan ryhmään, sinulla ei tarvitse olla erityisiä kilpailullisia tavoitteita, tai aiempaa menestystä, mutta sinulla into kehittyä golfissa ja harjoitella säännöllisesti. Aktiivi- ja muista treeniryhmistä on mahdollista nousta Elite- tai Future-ryhmään, jos kilpaileminen alkaa kiinnostamaan ajan myötä enemmän.

 

Aktiivi                         (s.2000-2012)

Kesä 2021 Aktiiviryhmän kalenteri TÄSTÄ

 

Palauta lomake täytettynä 26.4.2021 mennessä osoitteisiin henrikki.tolonen@gmail.com ja jani.saarinen@icloud.com

Lomake tästä