CADDIEMASTERIN AUKIOLOAJAT

 klo 9 - 18

26.9. -> klo 10-17

 

 

Juniorit

Helsingin Golfklubin junioritoiminta on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja toiminnassa voi olla mukana 21-vuotiaaksi saakka. Junioritoiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäkauden. 

Ryhmät

Aktiiviryhmä

Ryhmä on tarkoitettu 8-21v. junioreille. Vaatimuksena on tasoitus, mielellään 45 tai parempi, mutta myös korkeammalla tasoituksella voi hakea ryhmään. Tärkein kriteeri ryhmään valittaessa on oma into pelata, harjoitella ja kehittyä. Lisäksi käydä seuran ja Future-tourin kisoissa kokeilemassa kilpailemista. 
Aktiiviryhmästä on mahdollisuus nousta varsinaisiin kilparyhmiin, jos juniorin omat tavoitteet kovenevat ja jos on halu kilpailla kansallisilla juniorikiertueilla.

Aktiiviryhmään on oma haku. Jos olet kiinnostunut Aktiiviryhmästä niin ole yhteydessä päävalmentaja Henrikki Toloseen.

******************************************************************************************************************************************

Jokaiseen alla olevaan harrasteryhmään voi ilmoittautua olit sitten minkä tasoinen pelaaja tahansa: aloittelija, hiukan kokemusta omaava tai jo enemmän harrastanut.

Juniorien lähtötaso huomioidaan treeneissä, jolloin tarpeen mukaan jakaudutaan tasoryhmiin, jotta treenit ovat eri ikäisille ja tasoisille sopivia. 

Friidut

Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset alle 21.v tytöt.

Pojat 1 ja Pojat 2

Kaikille alla 21v. pojille tarkoitetut ryhmät 

Sekaryhmä

Kaikille alle 21v. tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä.

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan.