Kivimakasiinin simulaattori on epäkunnossa. Olemme tilanneet huollon, tiedotamme kun on jälleen kunnossa.

 

 

 

Juniorit

Helsingin Golfklubin farmi on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja farmissa voi olla mukana 18-vuotiaaksi saakka. Farmin toiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäisin. Farmin kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Viikon aikana ohjelmassa ovat ohjaustunti, peli-ilta sekä valmentajien tunnit. Toimintaa järjestävät sekä koulutetut junioriohjaajat että ammattivalmentajat.  Farmiin otetaan vuosittain noin 120-130 junioria.

Ryhmät

Tsemppiryhmä
Ryhmä on tarkoitettu 8-18v. junioreille. Vaatimuksena on vähintään yksi vuosi farmissa, tasoitus 54 tai parempi. Juniori haluaa käydä säännöllisesti ohjatuissa harjoituksissa sekä aktiivisesti pelaamassa että harjoittelemassa omatoimisesti. Tsemppiryhmäläinen on kiinnostunut kilpailemisesta vähintään seuran omissa kilpailuissa.
Tsemppiryhmästä on mahdollisuus nousta Future- tai Challenge-ryhmiin

Friidut
Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset tytöt.

Farmi 1
12-18 v. junioreille

Farmi 2
7-11 v. junioreille

Farmin viikoittainen ohjelma

Valmentajien tunti: Helsingin Golfklubin ammattivalmentajat Henrikki Tolonen, Jani Saarinen, Jusa Hämäläinen sekä Ari-Pekka Koutuaniemi pitävät kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun valmentajien tunnin vaihtuvin teemoin.

Ohjaustunti: Helsingin Golfklubin junioriohjaajien vetämä tunti, jonka aikana harjoitellaan vaihtuvin teemoin golfin eri osa-alueita sekä muita liikuntataitoja kesäkuusta syyskuuhun.

Peli-ilta: Pidetään ohjaustunnin jälkeen, ohjaajina Helsingin Golfklubin juniorivetäjät. Pelataan kesäkuusta heinäkuuhun kahdesta yhdeksään reikää oman tason mukaisesti. Ilmoittautuminen peli-iltaan aina saman viikon maanantaina klo 18.00 mennessä suoraan Caddiemasterille.

Talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun junioreille järjestetään talviharjoittelua sisälyöntipaikassa. Talviharjoittelusta tiedotetaan erikseen.

 

Maksut 2020 / Kesäkausi
Farmijäsenmaksu     100 €
Farmin toimintamaksu  200 €

Talviharjoittelu, leirit sekä pelimaksu laskutetaan erikseen.

 

Ilmoittautuminen tunneille

 

Tunneille ilmoittaudutaan aina Nimenhuuto.com -järjestelmän kautta, poislukien peli-ilta. Kaikille lähetetään kauden alussa sähköpostitse kutsu järjestelmään. Jokaisella ryhmällä on oma kalenteri, missä näkyy vain oman ryhmän treenit.  Järjestelmään tulee merkitä myös mikäli ei ole tulossa tunnille: jos tulee äkillinen este esim. sairastuminen, tulee siitä ilmoittaa Caddiemasterin toimistoon. Näin varmistamme, että kaikilla tunneilla on riittävästi ohjaajia ja valmentajia paikalla.

 

Pelaaminen

Peliluvan omaaville farmijunnuilla on mahdollisuus pelata Talin kentällä maanantai - torstai klo 18 jälkeen sekä perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 16.00 jälkeen.

Farmilaiset voivat maksaa pelikausimaksun 195 euroa tai pelata kierroskohtaisella maksulla, mikä on 20 euroa. Pelikausimaksua ei laskuteta automaattisesti, vaan se tulee pyytää toimistosta tai sen voi maksaa suoraan Caddiemasterille.

 

Kilpailut

  • Farmikauden avaus on kauden avaava leikkimielinen joukkuekilpailu. Tervetulleita ovat kaikki farmilaiset.
  • Junnu Cupit ovat farmilaisten omia kisoja. Cupeissa on oma sarja myös junioreille, joilla ei pelilupaa vielä ole. Löydät Junnu Cupien aikataulut HGK:n kilpailukalenterista.
  • Klubikilpailut ovat farmilaislle, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. Klubikilpailut ja tasoitusrajat löydät HGK:n kilpailukalenterista.
  • Avoimet kilpailut, joita pelataan muilla kentillä. Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja. Tietoa kilpailuista löydät esim. Caddiemasterin toimistosta.
  • Valopallo päättää farmilaisten kesäkauden. Valopallo -kilpailussa pelataan pimeässä hohtavilla palloilla viiden reiän kilpailu.

 

Leirit

Junioreille järjestetään kesän alussa kaksi viikon mittaista harjoitusleiriä Talissa. Sekä kolmen päivän leiri juhannusviikolla.

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan. Golfia pelataan myös sateella, joten sadevarustus (takki, housut ja sateenvarjo) kannattaa hankkia viimeistään leirille.

 

Ilmoittautuminen talvikauden 2020-2021 toimintaan tapahtuu jokaisen ryhmän allaolevasta linkistä.

Jokaiseen ryhmään otetaan max 12 osallistujaa.

Toimisto lähettää laskut sähköpostitse juniorin vanhemmalle, varmista että sähköpostiosoite on oikein.

Jos teillä herää kysymyksiä, voitte aina olla yhteydessä valmentajiin tai toimistoon.

henrikki.tolonen@gmail.com nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

*Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

 

Torstairyhmä 1

Lajitreenit:       To klo 17-18    Makasiini

Treenijakso:    5.11.-29.4.       yht. 16 treenikertaa

Hinta:               205 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Torstairyhmä 2

Lajitreenit:        To klo 18-19 Makasiini

Treenijakso:    5.11.-29.4.       yht. 16 treenikertaa

Hinta:               205 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lauantairyhmä 1      

Lajitreenit:        Lauantaisin klo 12-13 Makasiini

Treenijakso:    14.11.-24.4.     yht. 14 treenikertaa

Hinta:               180 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lauantairyhmä 2      

Lajitreenit:        Lauantaisin klo 13-14 Makasiini

Treenijakso:    9.11.-28.3.       yht. 14 treenikertaa

Hinta:               180 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lauantait Malmilla

 

Kaikille to ja la ryhmäläisille kerran kk. Malmin hallissa.

Treenit 1           12:00-13:30     yht. 6 treenikertaa  

Treenit 2           13:30-15:00     yht. 6 treenikertaa

Hinta:               165 €

TREENI 1 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

TREENI 2 ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Fysiikkatreenit

Treeneissä keskitytään kehittämään monipuolisia liiketaitoja sekä eri fyysisiä ominaisuuksia. Painotus on eritysesti nopeusominaisuuksissa.

Treenit tiistaisin 17-19 Hoplaxin koululla Haagassa.

Treenijakso:    27.10.-27.4.     yht. n. 16 treenikertaa (vahvistetaan vielä ja hintaa muokataan tarvittaessa)

Hinta:               165 €

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

 

Kilparyhmät

 

Kilparyhmät jakautuvat kahteen ryhmään ELITEEN & FUTUREEN. Ryhmiin valittavilla pelaajilla tulee olla kilpailulliset tavoitteet golfissa/ halu kilpailla ja motivaatiota harjoitella myös ryhmätreenien ulkopuolella omatoimisesti. Ryhmiin valittavilla pelaajilla tulee olla myös kilpailukokemusta kansallisilta kiertueilta (vähintään Future Tour).

 

Ryhmiin on erillinen haku ja laajin harjoitusohjelma kaikista junioriryhmistä. Jokaisen pelaajan kanssa käydään tavoitekeskustelut ennen sisäkautta, jonka pohjalta laaditaan yhdessä harjoitussuunnitelmat yms. Pelaajat myös sitoutuvat harjoittelemaan suunnitelmien mukaisesti. Sen takia on tärkeää täyttää hakulomake realistisesti harjoitusmäärien suhteen.

 

Elite                            (s. 2000-2007)

Lajitreenit:                   ma klo 18:45-20:30 Makasiini, pe klo 18:30-20:00 Green Golf Malmi

Oheistreenit:                ti klo 17-19 Hoplax Haaga

 

Future                         (s.2005-2013)

Lajitreenit:                    ma klo 17:15-18:45 Makasiini, pe klo 17:15-18:45 Green Golf Malmi

Oheistreenit:                ti klo 17-19 Hoplax Haaga

  • Sisäkauden harjoitusmaksu: 500 €

 

Muut treeniryhmät

Uutena ryhmänä kilparyhmien rinnalle tulee AKTIIVIRYHMÄ. Tullaksesi mukaan ryhmään, sinulla ei tarvitse olla erityisiä kilpailullisia tavoitteita, tai aiempaa menestystä, mutta sinulla into kehittyä golfissa ja harjoitella säännöllisesti. Aktiivi- ja muista treeniryhmistä on mahdollista nousta Elite- tai Future-ryhmään, jos kilpaileminen alkaa kiinnostamaan ajan myötä enemmän.

 

Aktiivi                         (s.2000-2012)

Lajitreenit:                    ma klo 16:00-17:15 Makasiini, pe klo 16:00-17:30 Green Golf Malmi

Oheistreenit:                ti klo 17-19 Hoplax Haaga

 

  • Sisäkauden harjoitusmaksu: 500 €

 

Palauta lomake täytettynä 2.10 mennessä osoitteisiin henrikki.tolonen@gmail.com ja jani.saarinen@icloud.com

Lomake tästä