VIIKKO 37 AUKIOLOAJAT

CADDIEMASTER

MA - SU 9 - 18

TOIMISTO

MA - PE 9 - 15

Ilmoittautuminen auki vielä useaan loppukauden kilpailuun ja tapahtumaan, erityisesti HGK - EGS Ryder Cup:iin (seniorikilpailu) kaivataan lisää pelaajia. Lisätietoja löydät kilpailukalenterista. 

Tervetuloa mukaan!

 

Juniorit

Junnuleirit 2021

 

Leirihinta 249€ / juniori. Leireille otetaan max 30 osallistujaa.

 

1. Leiri 7. - 11.6. klo 9-14.00 TÄYNNÄ

Ilmoittaudu TÄSTÄ

 

2. Leiri 14. - 18.6. klo 9-14.00 TÄYNNÄ

Imoittaudu TÄSTÄ

 

3. Leiri 21. - 23.6. klo 9-14.00 (viimeinen päivä 9-15.30)

Ilmoittaudu TÄSTÄ

HUOM! Leiri 3 on vain greencardin suorittaneille.

Viimeinen leiripäivä 23.6. on Lohjalla StlG kentällä, pelataan par3 kenttä & syödään lounas.

Bussikuljetus Talista ja takaisin, paluu Taliin klo 15.30 aikoihin.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junnutoiminta kesäkausi 2021

 

Farmi taitorata

 

Maanantaisin klo 16-17 sekä 17-18 Kaksi eri ryhmää johon otetaan mukaan max 30 junnua per ryhmä.

Ilmoittaumislinkit alla. Kokoontuminen rangella, pallokoneen ja harkkagreenin välissä.

 

Ilmoittaudu alla olevana ajan kohdalta taitoratapäiviin

 

Taitorata 5.7.

klo 16-17 

klo 17-18

 

Taitorata 9.8.

klo 16-17

klo 17-18

 

Taitorata 6.9.

klo 16-17

klo 17-18

 

 

 

Kausi: 4.5.-16.9.

 

(4.5. - 3.6. & 9.8. - 16.9.kevät & syksy) 75min

Tiistaisin 17 - 18.15 Sekaryhmä

Tiistaisin 18.15- 19.30 Pojat 1

 

Torstaisin 17-18.15 Pojat 2

Torstaisin 18.15-19.30 Friidut

 

(7.6. - 29.7. kesäkausi) 90min

 

Tiistaisin 14.30-16.00 Sekaryhmä

Tiistaisin 16-17.30 Pojat 1

 

Torstaisin 14.30- 16.00 Pojat 2

Torstaisin 16 -17.30 Friidut

 

HUOM!

Ei treenejä Juhannusviikolla 22.-24.6.

Ei treenejä eikä mitään tapahtumia Erkko-viikolla 2.-8.8.

 

Yhteen treeniryhmään otetaan 30 junnua.

Jaetaan kolmeen tasoryhmään treenin sisällä: Aloittejia, Treenaaja, Pelaaja

 

Pelit -illat ovat keskiviikkoiltaisin 2.6. - 25.8. ( Huom. Ei Erkko viikolla)

 

 

Näiden lisäksi kaksi kilparyhmää: Future ja Elite sekä Aktiiviryhmä (korvaa vanhan Tsempin)

Aktiivi- ja kilparyhmiin on oma haku.  Lisätiedot Henrikki Toloselta. henrikki.tolonen@gmail.com

 

Ilmoittaudu alla olevasta linkistä haluttuun Farmiryhmään ryhmään.

ILMOITTAUTUMISET

 

Tulossa

 

  • Junioreiden taitorata maanantai-iltaisin. Myös peliaamuja jonkin verran pelanneille Treenaajat ja Pelaajat- tasoille junnuille. Lisäinfoa ja aikataulut julkaistaan niistä viimeistään toukokuun alussa.
  • Snadit 4-6vuotiaat. Lisäinfoa pian.

Helsingin Golfklubin junioritoiminta on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja toiminnassa voi olla mukana 21-vuotiaaksi saakka. Junioritoiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäkauden. Kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Junioreille on tarjolla valmentajien treenejä, taitoratoja, peli-iltoja, kisailuja ja muita tapahtumia.  Harrasteryhmiin mahtuu mukaan kesäkaudella 120-130 junioria.

Ryhmät

Aktiiviryhmä

Ryhmä on tarkoitettu 8-21v. junioreille. Vaatimuksena on tasoitus, mielellään 45 tai parempi, mutta myös korkeammalla tasoituksella voi hakea ryhmään. Tärkein kriteeri ryhmään valittaessa on oma into pelata, harjoitella ja kehittyä. Lisäksi käydä seuran ja Future-tourin kisoissa kokeilemassa kilpailemista. 
Aktiiviryhmästä on mahdollisuus nousta varsinaisiin kilparyhmiin, jos juniorin omat tavoitteet kovenevat ja jos on halu kilpailla kansallisilla juniorikiertueilla.

Aktiiviryhmään on oma haku. Jos olet kiinnostunut Aktiiviryhmästä niin ole yhteydessä päävalmentaja Henrikki Toloseen.

******************************************************************************************************************************************

Jokaiseen alla olevaan harrasteryhmään voi ilmoittautua olit sitten minkä tasoinen pelaaja tahansa: aloittelija, hiukan kokemusta omaava tai jo enemmän harrastanut.

Juniorien lähtötaso huomioidaan treeneissä, jolloin tarpeen mukaan jakaudutaan tasoryhmiin, jotta treenit ovat eri ikäisille ja tasoisille sopivia. Tässä vielä lyhyt info/ kuvaus ryhmistä ja tasoista: ALOITTELIJA, TREENAAJA, PELAAJA 

Friidut

Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset alle 21.v tytöt.

 

Pojat 1 ja Pojat 2

Kaikille alla 21v. pojille tarkoitetut ryhmät 

 

Sekaryhmä

Kaikille alle 21v. tytöille ja pojille tarkoitettu ryhmä.

 

Farmin viikoittainen ohjelma

Valmentajien treenit: HGK:n valmentajien ja ohjaajien vetämät treenit, joissa keskitytään monipuolisesti eri lajitaitojen kehittämiseen.

Taitorata: Helsingin Golfklubin junioriohjaajien vetämä treeni, jonka aikana suoritetaan erilaisia taitorasteja rangella, lähipelissä sekä putissa. 

Peli-ilta: Tarkoitettu erityisesti aloittelijoille tai vain vähän pelanneille junioreille (Aloittelijat ja Treenaajat) Valvojina ja ohjaajina Helsingin Golfklubin junioriohjaajat. Peli-illat ovat keskiviikkoisin 2.6.-25.8.2021 Ilmoittautuminen peli-iltaan aina saman viikon maanantaina klo 18.00 mennessä suoraan Caddiemasterille.

Peliaamut: Enemmän pelanneille (Treenaajat ja Pelaajat) tulee kesäkaudella tarjolle peliaamuja, joista vastaavat HGK:n junioriohjaajat. Näiden ajankohdista tiedotetaan vielä erikseen viimeistään toukokuun alkupuolella. 

Huom! Juhannusviikolla 22.-24.6.2021 ei ole treenejä ja Erkko-viikolla 2.-8.8.2021 ei ole mitään junioritoimintaa!!

 

Talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun junioreille järjestetään talviharjoittelua sisälyöntipaikassa. Talviharjoittelusta tiedotetaan erikseen syyskuun alkupuolella ja ryhmiin haku/ ilmoittautuminen on lokakuun alussa.

 

Maksut 2021 / Kesäkausi

HGK aktiivijäsen toimintamaksu 150€
Farmi kausijäsenmaksu     100 €
Farmi kausijäsenen toimintamaksu  190 €

Talviharjoittelu, leirit sekä pelimaksu laskutetaan erikseen.

 

Ilmoittautuminen tunneille

 

Tunneille ilmoittaudutaan aina Nimenhuuto.com -järjestelmän kautta, poislukien peli-ilta. Kaikille lähetetään kauden alussa sähköpostitse kutsu järjestelmään. Jokaisella ryhmällä on oma kalenteri, missä näkyy vain oman ryhmän treenit.  Järjestelmään tulee merkitä myös mikäli ei ole tulossa tunnille: jos tulee äkillinen este esim. sairastuminen, tulee siitä ilmoittaa Caddiemasterin toimistoon. Näin varmistamme, että kaikilla tunneilla on riittävästi ohjaajia ja valmentajia paikalla.

 

Pelaaminen

Peliluvan omaaville farmijunnuilla on mahdollisuus pelata Talin kentällä maanantai - torstai klo 18 jälkeen sekä perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 16.00 jälkeen.

Farmilaiset voivat maksaa pelikausimaksun 195 euroa tai pelata kierroskohtaisella maksulla, mikä on 20 euroa. Pelikausimaksua ei laskuteta automaattisesti, vaan se tulee pyytää toimistosta tai sen voi maksaa suoraan Caddiemasterille.

 

Kilpailut

  • Farmikauden avaus on kauden avaava leikkimielinen joukkuekilpailu. Tervetulleita ovat kaikki farmilaiset.
  • Junnu Cupit ovat farmilaisten omia kisoja. Cupeissa on oma sarja myös junioreille, joilla ei pelilupaa vielä ole. Löydät Junnu Cupien aikataulut HGK:n kilpailukalenterista.
  • Klubikilpailut ovat farmilaislle, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. Klubikilpailut ja tasoitusrajat löydät HGK:n kilpailukalenterista.
  • Avoimet kilpailut, joita pelataan muilla kentillä. Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja. Tietoa kilpailuista löydät esim. Caddiemasterin toimistosta.
  • Valopallo päättää farmilaisten kesäkauden. Valopallo -kilpailussa pelataan pimeässä hohtavilla palloilla viiden reiän kilpailu.

 

Leirit

Junioreille järjestetään kesän alussa kaksi viikon mittaista harjoitusleiriä Talissa. Sekä kolmen päivän leiri juhannusviikolla.

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan. Golfia pelataan myös sateella, joten sadevarustus (takki, housut ja sateenvarjo) kannattaa hankkia viimeistään leirille.