RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

KUTSU

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

KUTSU

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

KUTSU

Juniorifarmi

Helsingin Golfklubin farmi on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja farmissa voi olla mukana 18-vuotiaaksi saakka. Farmin toiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäisin. Farmin kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Viikon aikana ohjelmassa ovat ohjaustunti, peli-ilta sekä valmentajien tunnit. Toimintaa järjestävät sekä koulutetut junioriohjaajat että ammattivalmentajat.  Farmiin otetaan vuosittain noin 120-130 junioria.

Ryhmät

Tsemppiryhmä
Ryhmä on tarkoitettu 8-18v. junioreille. Vaatimuksena on vähintään yksi vuosi farmissa, tasoitus 54 tai parempi. Juniori haluaa käydä säännöllisesti ohjatuissa harjoituksissa sekä aktiivisesti pelaamassa että harjoittelemassa omatoimisesti. Tsemppiryhmäläinen on kiinnostunut kilpailemisesta vähintään seuran omissa kilpailuissa.
Tsemppiryhmästä on mahdollisuus nousta Future- tai Challenge-ryhmiin

Friidut
Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset tytöt.

Farmi 1
12-18 v. junioreille

Farmi 2
7-12 v. junioreille

Snadit
​Alle kouluikäisille alotteleville lapsille

Farmin viikoittainen ohjelma

Valmentajien tunti: Helsingin Golfklubin ammattivalmentajat Henrikki Tolonen, Jani Saarinen, Jusa Hämäläinen sekä Ari-Pekka Koutuaniemi pitävät kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun valmentajien tunnin vaihtuvin teemoin.

Ohjaustunti: Helsingin Golfklubin junioriohjaajien vetämä tunti, jonka aikana harjoitellaan vaihtuvin teemoin golfin eri osa-alueita sekä muita liikuntataitoja kesäkuusta syyskuuhun.

Peli-ilta: Pidetään ohjaustunnin jälkeen, ohjaajina Helsingin Golfklubin juniorivetäjät. Pelataan kesäkuusta heinäkuuhun kahdesta yhdeksään reikää oman tason mukaisesti.

Talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun junioreille järjestetään talviharjoittelua sisälyöntipaikassa. Talviharjoittelusta tiedotetaan erikseen.

 

Maksut 2016 / Kesäkausi

Liittymismaksu               120 € (uudet jäsenet)
Passiivijäsenmaksu     100 €
Farmin toimintamaksu  200 €
​Snadit                           70 €

Talviharjoittelu, leirit sekä pelimaksu laskutetaan erikseen.

 

Toimintapisteet

Farmijunnujen toivotaan osallistuvan viikoittaisen farmiohjelman lisäksi aktiivisesti muuhunkin toimintaan. Farmilaiset saavat kauden alussa toimintapistekortin ja keräävät siihen toimintapisteitä koko kesän ajan. Pisteitä saa harjoituksiin ja kilpailuihin osallistumisen lisäksi talkootoiminnasta. Yli 20 toimintapistettä kesän aikana keränneet ovat halutessaan automaattisesti mukana seuraavan vuoden farmissa - muiden tulee hakea farmiin uudestaan.

Vuosittain muutamia eniten pisteitä saaneita farmijunnuja otetaan Helsingin Golfklubin määräaikaisiksi juniorijäseniksi. Määräaikaiset juniorijäsenet saavat kaikki aktiivijäsenen oikeudet. Määräaikaisten jäsenten tulee edelleen osoittaa aktiivisuutta sekä harjoittelun ja kilpailun että myös seura- ja talkootoiminnan puolella. Aktiivisuutensa kolmen vuoden aikana osoittaneet otetaan kolmen vuoden sisällä aktiivijäseniksi, jolloin he maksavat sen hetkisen liittymismaksun.

 

Ilmoittautuminen tunneille

 

Tunneille ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com -järjestelmän kautta. Kaikille lähetetään kauden alussa sähköpostitse kutsu järjestelmään. Jokaisella ryhmällä on oma kalenteri, missä näkyy vain oman ryhmän treenit. Viimeinen ilmoittautumispäivä kaikkiin seuraavan viikon harjoituksiin on edellisen viikon perjantai, jolloin ilmoittautumislistat tulostetaan. Järjestelmään tulee merkitä myös mikäli ei ole tulossa tunnille: jos tulee äkillinen este esim. sairastuminen, tulee siitä ilmoittaa Caddiemasterin toimistoon. Näin varmistamme, että kaikilla tunneilla on riittävästi ohjaajia ja valmentajia paikalla.

 

Pelaaminen

Peliluvan omaaville farmijunnuilla on mahdollisuus pelata Talin kentällä perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 16.00 jälkeen. Farmijunnut voivat varata peliajan edellisenä iltana klo 18.00 jälkeen puhelimitse Caddiemasterilta.

Farmilaiset voivat maksaa pelikausimaksun 195 euroa tai pelata kierroskohtaisella maksulla, mikä on 20 euroa. Pelikausimaksua ei laskuteta automaattisesti, vaan se tulee pyytää toimistosta tai sen voi maksaa suoraan Caddiemasterille.

 

Kilpailut

  • Farmikauden avaus on kauden avaava leikkimielinen joukkuekilpailu. Tervetulleita ovat kaikki farmilaiset.
  • Junnu Cupit ovat farmilaisten omia kisoja. Cupeissa on oma sarja myös junioreille, joilla ei pelilupaa vielä ole. Löydät Junnu Cupien aikataulut HGK:n kilpailukalenterista.
  • Klubikilpailut ovat farmilaislle, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. Klubikilpailut ja tasoitusrajat löydät HGK:n kilpailukalenterista.
  • Avoimet kilpailut, joita pelataan muilla kentillä. Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja. Tietoa kilpailuista löydät esim. Caddiemasterin toimistosta.
  • Valopallo päättää farmilaisten kesäkauden. Valopallo -kilpailussa pelataan pimeässä hohtavilla palloilla viiden reiän kilpailu.

 

Leirit

Junioreille järjestetään kesän alussa kaksi viikon mittaista harjoitusleiriä Talissa.

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan. Golfia pelataan myös sateella, joten sadevarustus (takki, housut ja sateenvarjo) kannattaa hankkia viimeistään leirille.

Kesän aikataulu:

 

Tsemppi: 8-18v. Junioreille

Maanantaisin ohjaajantunnit 19-20 (5.6.-11.9.)
Tiistaisin valmentajantunnit 17-18  (2.5.-12.9. HUOM! koulun kesälomalla 13-14.15)
Peli-illat keskiviikkoisin 19-20 (7.6.-2.8.)

 

Friidut: kaiken ikäisille työille

Keskiviikkoisin ohjaajantunnit 17-18 (8.6.-14.9.) sekä peli-ilta 18-19 (7.6.-2.8.)
Torstaisin Valmentajantunti 18-19 (4.5.-14.9. HUOM! koulujen kesälomalla 14.30-15.45)

 

Farmi 1: 12-18v. junioreille

Maanantaisin ohjaustunnit 17-18 (5.6.-11.9.)
Keskiviikkoisin peli-ilta 18-19 (7.6.-2.8.)
Torstaisin Valmentajantunti 17-18 (4.5.-14.9. HUOM! koulujen kesälomalla 13-14.15) 

 

Farmi 2: 7-12v. junioreille

Tiistaisin valmentajantunti 18-19 (2.5.-12.9. HUOM! koulujen kesälomalla 14.30-15.45)
Keskiviikkoisin ohjaustunti 18-19 (8.6.-14.9.) sekä peli-ilta 19-20 (7.6.-2.8.)
 

​Snadit

Maanantaisin ohjaustunti 18-19 (5.6.-11.9.)
 

Kesän 2017 Tyttögolfohjelma Talissa

* 10.6. LETAS-kiertueen kilpailun yhteydessä tyttögolfpäivä ja tyttöohjaajien päivä, Hill Side Golf’ssa. Lähdemme Talista klo 9.00 meidän ohjaajien kyydillä ja paluu samalla kyydillä. Kyseessä on Golfliiton järjestämä ohjelma, mikä alkaa n. klo 10 HillSideGolf’ssa kivoilla yhteisillä harkoilla, sitten syömme omakustanteisesti ja halukkaat saavat osallistua LETAS-kiertueeseen seuraamalla kilpailijoiden kierrosta. Paluukyyti takaisin Taliin HillSideGolf’sta lähtee n. klo 14 ja olemme takaisin Talissa n. klo 15.

* kesäkuussa Juhannuksen jälkeen ma 26.6. peli- ja Lintsipäivä yhdessä tyttöjen kanssa; ensin peliä 5-reikää golffia ja sen jälkeen yhdessä Lintsille. Peliajat klo 12.00-12.50

* 10.-12.7. osallistuminen golfliiton tyttögolfleirille Kisakalliossa. Tälle leirille ovat myös ei-vielä-golffaavat tytöt erittäin tervetulleita! Tästä tarkempaa tietoa Golfliiton sivuilla; https://golf.fi/tyttogolf/

* 8.8. teemme yhteisen retken Talmaan tai Peuramaalle par3-ratakierrokselle ja ruokailu päälle

* lisäksi uutuutena tällä kaudella aloitamme tyttöjen omat yhteiset peli-illat. Ensimmäisenä iltana la 17.6. klo 16 lähdemme kiertämään vähintään sen 5 –reikää, mutta saa pelata myös 9-reikää tai koko kierroksen, jos haluaa. Mukana on joka kerta yksi ohjaaja (Milla, Iida, Jaana tai Minna), joka kiertää tyttöjen mukana. Tämä peli-ilta on ensimmäisen jälkeen joka toinen perjantai klo 16 viimeinen kerta ollen 1.9. klo 16.

Kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen Minnalle; joko minna.t.erkkila@gmail.com tai 0468761950.

Tiedossa on jälleen hauska golfkesä mahtavien tyttöjemme kanssa!

Ystävällisin terveisin, Minna, Millan, Iidan ja Jaanan puolesta

Tel: 046 876 19650
minna.t.erkkila@gmail.com

Talissa järjestetään kolme golfleiriä kesällä. Ensimmäinen leiri alkaa heti koulujen päätyttyä 5.-9.6. TÄYNNÄ ja toinen leiri 12.-16.6. TÄYNNÄ. Uutena meille tulee leiri kesälomien loppuun 31.7.-4.8.

Leiripäivä alkaa klo 9 nimenhuudolla ja päättyy kello 15.30. Leiripäivän aikana harjoitellaan golfia sekä muita liikuntataitoja. Leiriviikon kruunaa leirikilpailu kentällä. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan.

Leirin hinta on 220€ ja HGK:n aktiivijäsenille 200€

Leireille voi osallistua kaikki kouluikäiset eikä aikaisempi golfosaaminen ole pakollista. Suosittelemme hankkimaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen lapselle. HGK:n puolesta leiriläisille on olemassa vastuuvakuutus.

Max. osallistujamäärä leirille on 30 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2017 klo 8.00 osoitteeseen: milla.varelius@helsingingolfklubi.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lapsesi ikä, mahdolliset allergiat sekä vanhempien yhteystiedot.

Farmiryhmiin kesälle 2016 on vielä satunnaisia paikkoja jäljellä.

Voit ilmoittautua farmiin palvelupäällikkö Milla Vareliukselle sähköpostitse osoitteeseen toimisto@helsingingolfklubi.fi.

Tervetuloa!