Saunat päällä Ti ja La klo 12-18

Toimisto auki Ti-To klo 9-15

Juniorifarmi

Kesän aikataulu 2018

Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2018
Ilmoittautumiset sähköpostiin milla.varelius@helsingingolfklubi.fi

 

Tsemppi 8-18v. junioreille joilla on 2 vuoden harjoittelu tausta

 • Maanantaisin ohjaajantunnit 19-20 (4.6.-10.9.)
 • Tiistaisin valmentajantunnit 17-18  (8.5.-11.9. HUOM! koulun kesälomalla 14-15.15)
 • Peli-illat keskiviikkoisin 19-20 (6.6.-1.8.)

 

Friidut: Kaiken ikäisille tytöille

 • Keskiviikkoisin ohjaajantunnit 17-18 (6.6.-12.9.) sekä peli-ilta 18-19 (6.6.-1.8.)
 • Torstaisin Valmentajantunti 18-19 (3.5.-13.9. HUOM! koulujen kesälomalla 15.15-16.30)

 

Farmi 1: 12-18v. junioreille

 • Maanantaisin ohjaustunnit 18-19 (4.6.-10.9.)
 • Keskiviikkoisin peli-ilta 18-19 (6.6.-1.8.)
 • Torstaisin Valmentajantunti 17-18 (3.5.-13.9. HUOM! koulujen kesälomalla 14-15.15) 

 

Farmi 2: 7-12v. junioreille

 • Tiistaisin valmentajantunti 18-19 (8.5.-11.9. HUOM! koulujen kesälomalla 15.15-16.15)
 • Keskiviikkoisin ohjaustunti 18-19 (6.6.-12.9.) sekä peli-ilta 19-20 (6.6.-1.8.)

 

Snadit: Alle kouluikäisille tarkoitettu ryhmä

 • Maanantaisin ohjaustunti 17-18 (4.6.-10.9.)

 

Farmintoimintamaksu 200€
Jäsenmaksu 100€

Talissa järjestetään neljä golfleiriä kesällä.
Leiri 1: Ma-Pe 4.-8.6. TÄYNNÄ
Leiri 2: Ma-Pe 11.-15.6.
Leiri 3: Ma-Ke 18.-20.6.
Leiri 4: Ma-Ke 6.-8.8.

Leiripäivä alkaa klo 9 nimenhuudolla ja päättyy kello 15.30. Leiripäivän aikana harjoitellaan golfia sekä muita liikuntataitoja. Leiriviikon kruunaa leirikilpailu kentällä. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan.

Leirin hinta on 220€ / 5pvä ja HGK:n aktiivijäsenille 200€/ 5pvä
145€ / 3pvä ja HGK:n aktiivijäsenille 135€/ 3pvä

Leireille voi osallistua kaikki kouluikäiset eikä aikaisempi golfosaaminen ole pakollista. Suosittelemme hankkimaan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen lapselle. HGK:n puolesta leiriläisille on olemassa vastuuvakuutus.

Max. osallistujamäärä leirille on 30 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2.2018 osoitteeseen: milla.varelius@helsingingolfklubi.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lapsesi ikä, mahdolliset allergiat sekä vanhempien yhteystiedot.

Helsingin Golfklubin farmi on tarkoitettu golfista innostuneille junioreille ja farmissa voi olla mukana 18-vuotiaaksi saakka. Farmin toiminta on ympärivuotista, mutta mukana voi olla myös vain kesäisin. Farmin kesäkausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Viikon aikana ohjelmassa ovat ohjaustunti, peli-ilta sekä valmentajien tunnit. Toimintaa järjestävät sekä koulutetut junioriohjaajat että ammattivalmentajat.  Farmiin otetaan vuosittain noin 120-130 junioria.

Ryhmät

Tsemppiryhmä
Ryhmä on tarkoitettu 8-18v. junioreille. Vaatimuksena on vähintään yksi vuosi farmissa, tasoitus 54 tai parempi. Juniori haluaa käydä säännöllisesti ohjatuissa harjoituksissa sekä aktiivisesti pelaamassa että harjoittelemassa omatoimisesti. Tsemppiryhmäläinen on kiinnostunut kilpailemisesta vähintään seuran omissa kilpailuissa.
Tsemppiryhmästä on mahdollisuus nousta Future- tai Challenge-ryhmiin

Friidut
Tyttöjen oma ryhmä johon voivat osallistua kaiken ikäiset tytöt.

Farmi 1
12-18 v. junioreille

Farmi 2
7-12 v. junioreille

Snadit
​Alle kouluikäisille alotteleville lapsille

Farmin viikoittainen ohjelma

Valmentajien tunti: Helsingin Golfklubin ammattivalmentajat Henrikki Tolonen, Jani Saarinen, Jusa Hämäläinen sekä Ari-Pekka Koutuaniemi pitävät kerran viikossa toukokuusta syyskuuhun valmentajien tunnin vaihtuvin teemoin.

Ohjaustunti: Helsingin Golfklubin junioriohjaajien vetämä tunti, jonka aikana harjoitellaan vaihtuvin teemoin golfin eri osa-alueita sekä muita liikuntataitoja kesäkuusta syyskuuhun.

Peli-ilta: Pidetään ohjaustunnin jälkeen, ohjaajina Helsingin Golfklubin juniorivetäjät. Pelataan kesäkuusta heinäkuuhun kahdesta yhdeksään reikää oman tason mukaisesti.

Talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun junioreille järjestetään talviharjoittelua sisälyöntipaikassa. Talviharjoittelusta tiedotetaan erikseen.

 

Maksut 2018 / Kesäkausi
Passiivijäsenmaksu     100 €
Farmin toimintamaksu  200 €
​Snadit                           70 €

Talviharjoittelu, leirit sekä pelimaksu laskutetaan erikseen.

 

Toimintapisteet

Farmijunnujen toivotaan osallistuvan viikoittaisen farmiohjelman lisäksi aktiivisesti muuhunkin toimintaan. Farmilaiset saavat kauden alussa toimintapistekortin ja keräävät siihen toimintapisteitä koko kesän ajan. Pisteitä saa harjoituksiin ja kilpailuihin osallistumisen lisäksi talkootoiminnasta. Yli 20 toimintapistettä kesän aikana keränneet ovat halutessaan automaattisesti mukana seuraavan vuoden farmissa - muiden tulee hakea farmiin uudestaan.

Vuosittain muutamia eniten pisteitä saaneita farmijunnuja otetaan Helsingin Golfklubin määräaikaisiksi juniorijäseniksi. Määräaikaiset juniorijäsenet saavat kaikki aktiivijäsenen oikeudet. Määräaikaisten jäsenten tulee edelleen osoittaa aktiivisuutta sekä harjoittelun ja kilpailun että myös seura- ja talkootoiminnan puolella. Aktiivisuutensa kolmen vuoden aikana osoittaneet otetaan kolmen vuoden sisällä aktiivijäseniksi, jolloin he maksavat sen hetkisen liittymismaksun.

 

Ilmoittautuminen tunneille

 

Tunneille ilmoittaudutaan Nimenhuuto.com -järjestelmän kautta. Kaikille lähetetään kauden alussa sähköpostitse kutsu järjestelmään. Jokaisella ryhmällä on oma kalenteri, missä näkyy vain oman ryhmän treenit. Viimeinen ilmoittautumispäivä kaikkiin seuraavan viikon harjoituksiin on edellisen viikon perjantai, jolloin ilmoittautumislistat tulostetaan. Järjestelmään tulee merkitä myös mikäli ei ole tulossa tunnille: jos tulee äkillinen este esim. sairastuminen, tulee siitä ilmoittaa Caddiemasterin toimistoon. Näin varmistamme, että kaikilla tunneilla on riittävästi ohjaajia ja valmentajia paikalla.

 

Pelaaminen

Peliluvan omaaville farmijunnuilla on mahdollisuus pelata Talin kentällä maanantai - torstai klo 18 jälkeen sekä perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 16.00 jälkeen.

Farmilaiset voivat maksaa pelikausimaksun 195 euroa tai pelata kierroskohtaisella maksulla, mikä on 20 euroa. Pelikausimaksua ei laskuteta automaattisesti, vaan se tulee pyytää toimistosta tai sen voi maksaa suoraan Caddiemasterille.

 

Kilpailut

 • Farmikauden avaus on kauden avaava leikkimielinen joukkuekilpailu. Tervetulleita ovat kaikki farmilaiset.
 • Junnu Cupit ovat farmilaisten omia kisoja. Cupeissa on oma sarja myös junioreille, joilla ei pelilupaa vielä ole. Löydät Junnu Cupien aikataulut HGK:n kilpailukalenterista.
 • Klubikilpailut ovat farmilaislle, jotka täyttävät HGK:n sisäisen kilpailun tasoitusvaatimuksen ja ovat maksaneet farmilaisten pelikausimaksun. Klubikilpailut ja tasoitusrajat löydät HGK:n kilpailukalenterista.
 • Avoimet kilpailut, joita pelataan muilla kentillä. Toivomme, että pelitaitoiset farmilaiset käyvät pelaamassa kilpailuja. Tietoa kilpailuista löydät esim. Caddiemasterin toimistosta.
 • Valopallo päättää farmilaisten kesäkauden. Valopallo -kilpailussa pelataan pimeässä hohtavilla palloilla viiden reiän kilpailu.

 

Leirit

Junioreille järjestetään kesän alussa kaksi viikon mittaista harjoitusleiriä Talissa. Sekä kolmen päivän leiri juhannusviikolla ja koulujen aloitusviikolla elokuussa

 

Mailat ja varusteet

Mailojen valintaan ja sopivuuteen voit kysyä apua valmentajilta. On tärkeää, että juniorilla on oikean kokoiset välineet, sillä väärän pituiset tai painoiset mailat voivat tehdä harrastamisesta vaikeaa. Lenkkareilla pääsee alkuun, mutta golfkengät on hyvä hankkia viimeistään, kun pääsee kentälle pelaamaan. Golfia pelataan myös sateella, joten sadevarustus (takki, housut ja sateenvarjo) kannattaa hankkia viimeistään leirille.

Talviharjoitukset alkavat loka-marraskuun vaihteessa. Mahdollista on valita kolmet, kahdet tai yhdet harjoitukset viikossa.

 

Tiistaisin          

Liikuntasali Hoplaxskolanissa, Isonnevantie 22.

klo 17-19            Kaikki treenaavat yhdessä ja harjoitusten alussa jaetaan porukkaa iän mukaan pienryhmiin tarvittaessa.

 

Torstaisin

Golf Sky Vantaan Tammisto ( paikka vielä vahvistamatta) Kumpaankin ryhmään otetaan max. 10 junnua

klo 18-19        

klo 19-10          

 

Lauantaisin

Talin Makasiini. Kumpaankin ryhmään otetaan max. 10 junnua

klo 11-12          

klo 12-13          

 

Hinnat:

Lyöntitreenit + liikuntasali 300e

Kahdet lyöntitreenit + liikuntasali 450e

Yhdet lyöntitreenit 250e

Kahdet lyöntitreenit 400e

Liikuntasali harjoitukset 80e

 

 

Ilmoittautumiset Millalle toimistoon milla.varelius@helsingingolfklubi.fi

 

 

Farmiryhmiin kesälle 2016 on vielä satunnaisia paikkoja jäljellä.

Voit ilmoittautua farmiin palvelupäällikkö Milla Vareliukselle sähköpostitse osoitteeseen toimisto@helsingingolfklubi.fi.

Tervetuloa!