Caddiemasterin aukioloajat:
10.-23.9. klo 8-18
24.-30.9. klo 8-17

Väylien hiekoituksen takia siirtosääntö on toistaiseksi voimassa.

Tule mukaan pelaamaan Valopalloa perjantaina 28.9.
Valopallo on leikkimielinen tapahtuma ja mukavaa yhdessä oloa.
Kaikki rohkeasti mukaan!

KUTSU

Voitto seuraottelusta Taliin

pe 6. heinäkuuta 2018 16.48.00

Senioreiden seuraottelu pelattiin tänään mukavissa tunnelmissa. Nordcenter ja St Laurence kohtasivat HGK:n kotijoukkueen pistebogeyn merkeissä. Päivä alkoi aamukahveilla, jonka jälkeen siirryttiin lähtöpaikoille. Kierros starttasi yhteislähtönä klo: 9:30, jonka jälkeen nautittiin ravintolan lounaasta ja virvokkeista. Pelit päättyivät kotiseuran voittoon pistein 235. Hyvälle kakkossijalle kiipesi St Laurence tuloksella 229, ja kolmanneksi jäi tällä kertaa Nordcenter pistein 223.

Joukosta palkittiin vielä jokaisen seuran parhaan tuloksen saanut pelaaja. Meidän seurastamme se oli Jarmo Kalpala, joka teki huikeat 37 pistettä. St. Laurencesta voiton vei Pekka Lähdesmäki ja Nordcenteristä Anja Hurme.

Onnea HGK:n joukkueelle voitosta ja kiitos kaikille osanotosta!