Ilmoittaudu Erkkoon vapaaehtoiseksi 8. - 10.8.2019

toimisto@helsingingolfklubi.fi

Caddiemasterin aukioloajat:

Ma-Su 8-20

 

Tervetuloa!

Huomio!

Pitäjänmäentieltä kääntyvä Purotie on toistaiseksi poikki, eikä siitä pääse kääntymään kentälle. Kiertoreittiä kentälle pääsee kuitenkin kulkemaan Kutomotien kautta.

Viiniä ja Rapuja

su 9. syyskuuta 2018 08.21.00

Viiniä ja Rapuja – scramble pelattiin eilen lauantaina mukavassa tunnelmassa kun pelaajat starttasivat yhteislähtönä klo: 14. Ohjeistuksena oli, että jokainen pelaaja tuo mukanaan yhden pullon joko puna-, valko- tai kuohuviiniä, jotka lopuksi jaettiin voittajien kesken. Palkintoja sai myös erikoiskilpailujen voittajat, joita oli tällä kerralla monta. Jokaisella par 3 väylällä, eli 3,7,9,13 ja 16 oli lähimmäs lippua kilpailu. Väylällä 15 oli myös lähimmäs lipua kahdella lyönnillä, sekä kuutosella pisin drive joka oli jaettu naisten ja miesten sarjaan.

Kilpailun nimeen kuuluvasti sekä hyvän mielen edistämiseksi tarjolla oli myös viiniä, jota tarjoiltiin pelaajille kentällä. Kierroksen jälkeen tarjolla oli myös maukas rapuruokabuffee.  

Voittoon itsensä pelasi huikealla 45 bogeypisteen tuloksella Harri Linnonmaa ja Erkki Jousi. Toiseksi 44 pisteellä ylsi Petri Aaltonen ja Outi Linnonmaa, sekä kolmanneksi myöskin 44 pisteellä Robin Grotenfelt ja Tommi Sirkiä.

Linkistä pääset tuloksiin.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja mukavasta illasta!

Takaisin uutisiin