Huomio!

Kentällä voimassa siirtosääntö lyhyeksi leikatuilla alueilla.

Golfautojen käyttö maanantaina sekä tiistaina 16.-17.9 kielletty.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Caddiemasterin aukioloajat 

16. - 22.9. 8-19  (viikosta 39 -> 8.30-17)

Klubiravintolan aukioloajat

Ma-Su 8-22

 

Tervetuloa!

Viiniä ja Rapuja

la 31. elokuuta 2019 17.30.00

Viiniä ja rapuja scramble pelattiin perinteikkäästi loppukesän auringossa rapuruoista nauttien. 42 paria starttasi aamulla klo. 10 yhteislähtönä ja pelasivat scramblea tasoituksellisena lyöntipelinä. Jokainen pelaaja toi tullessaan pullon joko valko-, puna-, tai kuohuviiniä.

Kilpailun voitti upeasti tuloksella 60 Erkki Jousi ja Harri Linnonmaa. Toiseksi kamppailivat Olli Eloranta ja Samuli Suonsilta tuloksella 61, ja kolmanneksi Hans Edin ja Sirkka Nyyssönen-Edin tuloksella 62.

Kilpailussa järjestettiin myös useampi erikoiskilpailu. Lähimmäs lippua- kilpailut järjestettiin väylillä 3 ja 13, joista lähimmäksi pääsivät Tiina ja Panu Lammi sekä Thomas Näräkkä. Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä järjestettiin väylällä 15 josta parhaan tuloksen sai Thomas Näräkkä sekä Timo Niskanen. Perinteistä poiketen järjestettiin myös ”lähimmäs päin mäntyä” kilpailu väylällä nro. 7 sekä lyhin drive väylillä 6 ja 1. Lähimmäksi mäntyä pääsi Sirpa Korpela, sekä lyhimmät drivet voittivat Päivi Piiponniemi naisten sarjassa ja Raimo Lahtinen sekä Raimo Snellman miesten sarjassa.

 

 

 

Kiitos kaikille pelaajille! 

 

Tuloksiin pääset tästä

Lisää kuvia pääset katsomaan tästä

 

 

Takaisin uutisiin