Suomenojan GolfSky myymälä tarjoaa Talilaisille messulippuja. Hae omasi Espoon liikkeestä.

Golfmessut järjestetään 28.2. - 1.3. Helsingin Messukeskuksessa.

 

 

HUOM! Toimisto suljettu 27. 2.

Toimiston aukioloajat

10-15

Klubiravintolan aukioloajat

8-14 Lounas 11-14

Lounas vko 9

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on alkanut.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 10.2.2020 

Lisätietoa tästä

Viiniä ja Rapuja

la 31. elokuuta 2019 17.30.00

Viiniä ja rapuja scramble pelattiin perinteikkäästi loppukesän auringossa rapuruoista nauttien. 42 paria starttasi aamulla klo. 10 yhteislähtönä ja pelasivat scramblea tasoituksellisena lyöntipelinä. Jokainen pelaaja toi tullessaan pullon joko valko-, puna-, tai kuohuviiniä.

Kilpailun voitti upeasti tuloksella 60 Erkki Jousi ja Harri Linnonmaa. Toiseksi kamppailivat Olli Eloranta ja Samuli Suonsilta tuloksella 61, ja kolmanneksi Hans Edin ja Sirkka Nyyssönen-Edin tuloksella 62.

Kilpailussa järjestettiin myös useampi erikoiskilpailu. Lähimmäs lippua- kilpailut järjestettiin väylillä 3 ja 13, joista lähimmäksi pääsivät Tiina ja Panu Lammi sekä Thomas Näräkkä. Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä järjestettiin väylällä 15 josta parhaan tuloksen sai Thomas Näräkkä sekä Timo Niskanen. Perinteistä poiketen järjestettiin myös ”lähimmäs päin mäntyä” kilpailu väylällä nro. 7 sekä lyhin drive väylillä 6 ja 1. Lähimmäksi mäntyä pääsi Sirpa Korpela, sekä lyhimmät drivet voittivat Päivi Piiponniemi naisten sarjassa ja Raimo Lahtinen sekä Raimo Snellman miesten sarjassa.

 

 

 

Kiitos kaikille pelaajille! 

 

Tuloksiin pääset tästä

Lisää kuvia pääset katsomaan tästä

 

 

Takaisin uutisiin