Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Valopallo, Kapteenit & Toimikunnat ja Lippukilpailu

su 27. syyskuuta 2020 16.55.00

Kuluneena viikonloppuna pelattiin liuta kauden perinteisiä kilpailuja. Perjantai-iltana pelattiin yhteislähtönä 9-reiän valopallokilpailu, jossa pelaajan tuli suoriutua kierroksesta vain kolmella mailalla. Lyhdyin valaisdulle kentälle suuntasi liki 30 pelaajaa ja pelaajat kokoontuivat kierroksen jälkeen klubille palkintojenjakoa ja ruokailua varten. Kilpailun voitti Bernt Heikel 15 pisteellä!

Lauantaina oli puolestaan vuoro Kapteenit ja Toimikunnat kilpailulle, jossa kaikki aktiivisesti kauden aikana auttaneet ja toimineet jäsenet pääsivät yhdessä nauttimaan pelistä. Kentälle oli sijoitettu useita eri lisäkilpailuja ja kaikki tuntuivat nauttivan sekä pelistä että seurasta. Pelin jälkeen klubin yläkerta oli katettu osallistujia vartena ja pelaajat saivat illallistaa yhdessä.

Sunnuntaina pelattiin vuorostaan perinteinen lippukilpailu, jossa 10 ensimmäiselle pelaajalle annettiin matkaansa keltainen lippu. Pelaaja jätti lipun kierroksellaan siihen paikkaan, jossa hänen pelitasoituksensa määrittävät lyönnit loppuivat. Mikäli seuraava pelaaja eteni lyönneillään pidemmälle, nappasi hän lipun matkaansa ja jätti sen puolestaan oman kentälle kohtaan, jossa hänen tasoituksensa päättyi. Kilpailussa kolme pelaajaa etenivät 19. väylälle asti ja pisimmälle pelanneen lippu löytyi toisella kierroksella 1. greenin vierestä. Kilpailussa voiton vei siis Ella Kumpulainen,  toiseksi sijoittui myöskin 1. väylältä löydetyn lipun mukaisesti Tiina Selin ja kolmanneksi samaiselta väylältä Mikko Kumpulainen. Loput tuloksista nähtävillä tästä.