Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Uutiskirje HGK

la 12. kesäkuuta 2021 10.47.00

Ajankohtaista

• Sunnuntaina 13.6. pelataan Talissa Anna Golf osakilpailu. Kenttä on suljettu klo 15 asti.
  • Maanantaina 14.6. pelataan Talissa Mersu Trophy yhteislähtönä alkaen klo 9.30.
  • Rangella on käytössä lyöntimatot viikot 23-25 Ruoholta lyöminen on ehdottomasti kielletty.
  • Ravintola aukiolo viikolla 23 klo 8 - 20 viikolla 24  klo 8-21 Juhannusviikolla ravintola pidentää aukioloaikaa.

Talin uusi kunniajäsen

Hyvät Talilaiset

Minulla oli ilo viettää merkkipäivääni rakkaalla klubillamme upeassa kesäsäässä. Sydämelliset kiitokseni mieltäni lämmittävistä onnitteluistanne.

Olen hyvin otettu klubin 100-vuotislahjasta kutsua minut kunniajäseneksi. On hienoa olla arvostettujen talilaisten kanssa samassa "flightissa"

Otan tämän kunnianosoituksen nöyränä vastaan ja tulen vaalimaan aitoa talilaisuutta elämäni loppuun asti.

Toivon kaikille aurinkoista kesää ja hyviä kierroksia.

Pidetään pallo väylällä ja pysytään poissa bunkkereista.

Mauri Maunula