• Toimiston henkilökunta paikalla ma-pe klo 10-14
  • Talin ravintola auki ma- su 8-14 Lounas tarjolla klo 11-14

Helsingin Golfklubi hakee kaudelle 2022 Caddiemastereita, Head Caddiemasteria sekä kenttätyöntekijöitä.

Katso lisää kohdasta Uutiset

TURVALLISESTI SYYSKOUKSEEN 8.12.2021

pe 3. joulukuuta 2021 08.09.00

Jäseniemme terveys on meille tärkeää, tästä johtuen Helsingin Golfklubi ottaa koronapassin käyttöön syyskokouksessa 8.12.2021 Hotelli Hagassa. Tällä järjestelyllä mahdollistetaan turvallinen ja vastuullinen syyskokous.

Toiminnanharjoittaja voi ottaa koronapassin käyttöön vaihtoehtona voimassa oleville koronarajoituksille, jolloin passi mahdollistaa sisäänpääsyn tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Koronapassit tarkistetaan Hotelli Hagan toisessa kerroksessa kokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Saavuthan ajoissa kokoukseen, sillä koronapassien tarkastaminen saattaa aiheuttaa ruuhkatilanteita ja hidastaa sisäänpääsyä. Lataathan tai tulostathan koronapassin valmiiksi ennen saapumista.

Koronapassi tarkistetaan virallisella Koronatodistus lukijalla. Lukija joko hyväksyy tai hylkää koronapassin. Hyväksytyllä koronapassilla pääsette sisään kokoukseen (koronapassia vaaditaan 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta henkilöiltä)

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi voitte ladata Omakannasta.

Koronapassin saamisen edellytyksenä on joku seuraavista vaihtoehdoista

• täysi rokotesarja (2 rokoteannosta) - kirjautuu Omakantaan viikko toisen rokotteen jälkeen
  • 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatestitulos (lasketaan siitä, kun testi on otettu)
  • todistus alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista.

HUOM! Joku yllä mainituista vaihtoehdoista pitää olla voimassa ja kirjattuna koronatodistukseen, jotta koronapassi on voimassa.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tässä tilaisuudessa.

Tehdään yhdessä turvallinen syyskokous!

Johtokunta