Junnuleirit Kesäkuussa

3. - 7.6.

10. - 14.6.

17. - 19.6.

Ilmoittaudu mukaan, vielä mahtuu.

Lisätietoja toimisto@helsingingolfklubi.fi

Caddiemasterin aukioloajat

ma-su 8-19

Tervetuloa!

Toukokuun greenfeet:

Vieraspelaaja 60 €

Jäsenen vieras 40 €

Huom! Reiät 1 ja 4 talvigreeneillä.

Tulossa Talissa

ke 17. huhtikuuta 2019 15.33.00

Kevään aikana myös Talissa alkaa tapahtua.

27.4. Kausi potkaistaan käyntiin Risusavotalla ja kapteenin avauslyönnillä. Ravintola tarjoaa meille myös hernekeittoa päivän päätteeksi. Nautitaan kelistä ja toistemme seurasta.

30.4. Vappukilpailu. Tämä leikkimielinen tapahtuma järjestetään 9r kilpailuna, jonka jälkeen kokoonnumme Piccadillylle nauttimaan pienestä naposteltavasta, juomasta ja toivottavasti myös hyvästä säästä. Kilpailu on vain HGK:n jäsenille ja kustantaa 10 euroa. Voit ilmoittautua mukaan NexGolfin kautta tai suoraan caddiemasterille.

16.5. Naisten kevätkokous. Luvassa on tuote-esittelyjä, muotinäytös, sekä pientä purtavaa. Lisäksi kaikki osallistujat saavat lahjapussin kotiin viemisiksi. Ilmoittaudu mukaan kun paikkoja vielä on.

18.5. Kauden avausscramble. Tämä kilpailu avaa virallisesti klubin kisakauden ja on perinteisesti toiminut hyvän mielen kilpailuna , johon kynnys lähteä mukaan on ollut matala. Kilpailu pelataan pariscramblena ja siihen ovat tervetulleita kaikki meidän jäsenemme. Ilmoittautuminen tähän aukeaa perjantaina 26.4. klo. 8.00.

Mukavaa kauden alkua kaikille ja tervetuloa mukaan kevään tapahtumiin!

Kilpailukalenteri