VIIKKO 37 AUKIOLOAJAT

MA - SU 9 - 18

TOIMISTO

MA - PE 9 - 15

Ilmoittautuminen auki vielä useaan loppukauden kilpailuun ja tapahtumaan, erityisesti HGK - EGS Ryder Cup:iin (seniorikilpailu) kaivataan lisää pelaajia. Lisätietoja löydät kilpailukalenterista.

Tervetuloa mukaan!

TULE AUTTAMAAN UHANALAISTA MERITAIMENTA!

ti 14. syyskuuta 2021 12.43.00

Tiesitkö, että Talin golfkentän alueella asustaa erittäin uhanalainen kalalaji, meritaimen. Se on yhtä uhanalainen kuin Saimaan norppa ja valkoselkätikka. Meritaimenet lisääntyvät syksyisin virtavesissä. Niiden poikaset viettävät joessa tai purossa pari ensimmäistä elinvuotta ja lähtevät sitten merelle kasvamaan. Parin merivuoden kuluttua lisääntymisvietti saa ne palaamaan takaisin.

Helsingin perhokalastajat ry on onnistunut talkootyönä palauttamaan uhanalaisen meritaimenen Mätäjokeen, Talin golfkentän alueelle. Nyt meillä golfklubin jäsenillä on mahdollisuus osallistua tähän tärkeään työhön. Keskiviikkoiltana 22.9. klo 17 alkaen perhokalastajat järjestävät iltatalkoot Helsingin golfklubin jäsenille. Talkoissa laitetaan karkeaa soraa ja hiukan isompiakin kiviä mm. golfkentän tekokoskeen.
Tule siis pariksi tunniksi tekemään hyvää! Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 20.9. perhokalastajien projektivastaavalle, Pekka Lindbladille, pekka.lindblad@kolumbus.fi, 0505567214. Talkooiltaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 15 henkeä. Kannattaa siis olla ripeä. Myös lapset aikuisen valvonnassa ovat tervetulleita. Nälkäisenä ei tarvitse talkoilla. Osallistujille jaetaan eväsleipä ja virvoke ennen töihin ryhtymistä.