• Huom! Pitäjänmäentieltä liittymä Taliin (Purotie )on suljettu. Väliaikainen reitti kulkee Kutomotien kautta.
  • Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.
  • Range on auki joka päivä. Lataamme HGK klubikortille ainoastaan etänä poletteja. Olethan yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse toimistoon. Rangella on myös Nayax maksupääte johon voi maksaa kaikilla pankki/luottokorteilla.

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on auki.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille  tästä

Tiedotus kaikille klubilla vieraileville

su 15. maaliskuuta 2020 09.57.00

Suhtaudumme koronavirustilanteeseen vakavasti Helsingin Golfklubilla. Loppukevään kaikki Farmitoiminta on peruttu THL:n ja Suomen Golfliiton tekemien toimintaohjeiden perusteella.

Jos sinulla on asioitavaa toimistoon tai lounastat ravintolassa;

- emme kättele tai halaa klubilla

-  huolellinen hygienia ja käsienpesu

- ethän asioi klubilla jos olet juuri matkustanut, olet kipeä tai flunssainen

Ystävällisin terveisin