• Toimiston henkilökunta paikalla ma-pe klo 10-14
  • Talin ravintola auki ma- su 8-14 Lounas tarjolla klo 11-14

Helsingin Golfklubi hakee kaudelle 2022 Caddiemastereita, Head Caddiemasteria sekä kenttätyöntekijöitä.

Katso lisää kohdasta Uutiset

TIEDOTE JÄSENISTÖLLE

to 2. joulukuuta 2021 18.21.00

Arvoisa jäsen;

Olen saanut paljon tiedusteluja syyskokouksessa esitettävän Master Plan-suunnitelman toteutus- ja rahoitussuunnitelmasta.

Pyydän huomioimaan, että virallisesti tuleva syyskokous ei voi päättää Master Planin toteuttamisesta” kokonaisuutena, koska kokous ei voi sitoa seuraavien vuosien kokousten päätösvaltaa. Kokous voi sääntöjemme mukaan päättää ainoastaan seuraavan vuoden talousarviosta, investoinneista sekä jäsen- ja pelimaksuista.

Tulevassa syyskokouksessa keskiviikkona 8.12. esitetään kokonaisuus, joka käsittää:

- remontin vaikutus pelaamiseen

- aikataulun ja toteuttamisen kahdessa vaiheessa

- missä järjestyksessä kenttä korjattaisiin ja mitä korjaus maksaisi

- miten Master Planin rahoitus ratkaistaisi, mitä kustannuksia se jäsenille aiheuttaisi ja millaisia järjestelyjä rahoitus vaatisi

Johtokunnan kokouksessa 17.11.2021 oltiin sitä mieltä, että Master Plan rahoituslaskelmaa ja budjettia ei ole tarkoituksenmukaista jakaa kaikille, koska päätöstäkään kokonaisuudesta ei voida kokouksessa tehdä. Emme halunneet, että tarkka materiaali leviää laajalle, esimerkiksi rakennuttajille, joilta pyydämme tarjouksia. Kaikki materiaali on luonnollisesti tarkoitus esitellä syyskokouksessa, jotta kokonaiskuva selviää jäsenistölle.

Sääntöjemme mukaan, tämän vuoden syyskokous voi siis päättää ainoastaan jäsen- ja pelimaksuihin v. 2022 lisättävien Master Plan maksujen keräämisestä, joita johtokunta tulee kokoukselle ehdottamaan.

Vuoden 2022 syyskokous (vuoden päästä) päättää vuoden 2023 Master Plan korjauksista, aikatauluista ja järjestyksestä sekä tietenkin vuoden 2023 jäsen- ja pelimaksuista. Vuoden 2023 kokous päättää sitten Master Planin vaiheen kaksi (2) investoinnista ja seuraavan vuoden maksuista. Kokoukset vuosina 2024-2026 päättävät sitten vain maksuista, joilla lainaa lyhennetään.

Toivottavasti tämä selventää tilannetta ja rauhoittaa niitä jäseniä, joilla on huolia asian suhteen.

Ystävällisin terveisin,

Heimo Hakkarainen