Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

The Tali Cup

su 5. heinäkuuta 2020 19.22.00

Kuluneena viikonloppuna pelattiin jälleen perinteinen Tali Cup johon osallistui yli 60 pelaajaa liki kymmenestä eri seurasta. Lauantaiaamun ensimmäiset lähdöt saatiin startattua kello kahdeksan jälkeen auringonpaisteessa ja kilpailijat lähtivät kentälle kolmen hengen ryhmissä. Kilpailu eteni sujuvasti ja sade saavutti pelaajat puolen päivän jälkeen, joten ensimmäiset pelaajat kerkesivätkin jo sateen alta pois. Pelaajat taistelivat kierroksensa sateesta huolimatta hienosti loppuun ja ensimmäisen päivän jälkeen kärkikolmikossa olivat järjestyksessä Timo Anttila, Heikki Koski ja Eero Vakkuri. Sunnuntain lähdöt startattiin käänteisessä järjestyksessä jälleen kahdeksan jälkeen vaihtelevassa kelissä. Ensimmäiset lähtijät suuntasivat kentälle rankkasateeseen, mutta keli kirkastui onneksi aamupäivän aikana ja myöhäisimmät lähtijät välttyivät kierroksellaan sateelta. Kärkipaikoista käytiin kamppailua mutta kilpailun voiton vei lopulta Samuli Suonsilta tuloksin 141 (73+68). Toiseksi sijoittui Mikko Kumpulainen, kolmanneksi Eero Vakkuri, neljänneksi Markus Hyryläinen ja viidenneksi Iida Nikka. Sijoittuneet palkittiin lahjakortein, joiden lisäksi Iida Nikka palkittiin parhaasta scratch tuloksesta 146 (73+73). Helsingin Golfklubi onnittelee sijoittuneita! Kiitos osallistuneille sekä kilpailun startterina ja tuomarina toimineelle Kenneth Wredelle.

Tulokset kokonaisuudessaan nähtävillä tästä ja kuvia kilpailusta tästä.

Samuli Suonsilta voitti Tali Cupin jo toista vuotta peräkkäin, Helsingin Golfklubi onnittelee!