Vielä muutama paikka jäljellä Naisten peli-iltaan 29.6.

Lähdöt klo 15 alkaen ja pelin jälkeen grillibuffet ravintolassa. Ilmoittautumiset ennakkoon caddiemasterille.

KUTSU

Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.

Kuivuuden ja vähäisten sateiden vuoksi kenttä tarvitsee enemmän kastelua. Kastelu menee päälle päivittäin klo 18 ja se kestää kerrallaan noin 10 minuttia. Kastelu ei tapahdu väyläjärjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä

Talviharjoittelun ajanvaraus

ma 12. helmikuuta 2018 09.15.00

Aikaa varatessa talviharjoittelutilaan on huomioita seuraavat asiat:

Varaus on tehtävä vanhan käyttöliittymän kautta. Vanha käyttöliittymä sallii paikan valinnan lähdössä, jolloin voit varata oikean lyöntipaikan tai simulaattorin.

Punaisella on ympyröitynä kohta, josta teideän tulee valita vanha käyttöliittymä ennen kirjautumista. Uudessä käyttöliittymässä ei ole mahdollista valita paikkaa lähdöstä vaan se siirtää pelaajan automaattisesti ensimmäiselle paikalle. Vanha käyttöliittymä on käytössä huhtikuun loppuun, jonka jälkeen uusi käyttöliittymä on käytössä.

Paikat 1-3 ovat lyöntipaikkoja ja paikka 4 on simulaattori. Nexgolfissa voit varata tietyn paikan varaamalla ajan Pelaajan 1, 2, 3, tai 4 kohdalta.

Lisää talviharjoittelusta

Mikäli tässä on epäselvyyksiä niin olkaa yhteydessä toimistoon.