Sääntömääräinen Syyskokous pidetään 29.11. 2018 klo 18.00.

Talviharjoittelu

to 1. marraskuuta 2018 13.06.00

Varaus-ja muut ohjeet talviharjoittelultilaan

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. HGK:n junioriohjaajilla, jotka eivät ole jäseniä, on poikkeuslupa tilojen käyttöön. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen.

Talviharjoittelutilat muodostuvat kolmesta lyöntipaikasta, simulaattoripaikasta ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Ylävalikosta valitaan ensin joko simulaattoripaikka tai lyöntipaikka. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varat ajan neljä eri henkilöä, joista yksi on simulaattoripaikka.  Yläkerran puttiviheriölle ei tarvitse erikseen varata aikaan.  Kannattaa varmistaa, ettei Makasiinissa ole juuri haluamanaan aikana isoa ryhmäharjoitusta, joka lyöntipaikkojen lisäksi käyttää myös yläkerran tiloja harjoituksissa.

Varauksia lyöntipaikoille voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. Varattu aika kuitataan tiloista löytyvään vihkoon. Huomaathan, että vihko ei ole ajanvarausta vaan vain kuittausta varten. Nettiajanvaraus menee aina edelle, jos tulee tuplabuukkauksia. Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia