Saunat päällä Ti ja La klo 12-18

Toimisto auki Ti-To klo 9-15

Talviharjoittelu Kivimakasiinissa 1.11.

ti 31. lokakuuta 2017 08.30.00

Kivimakasiinin harjoittelutilat ovat vain jäseniä varten ja pyrkimys on mahdollistaa ympärivuotinen harjoittelu kaikille halukkaille. HGK:n junioriohjaajilla, jotka eivät ole jäseniä, on poikkeuslupa tilojen käyttöön. Harjoittelutilan oveen käy bägikaapin avain. Ne joilla ei ole bägikaappia, voivat noutaa toimistosta oman avaimen.

Talviharjoittelutilat muodostuvat neljästä lyöntipaikasta ja isosta puttiviheriöstä. Talviharjoittelutiloja voi käyttää päivittäin klo 7-22 välisenä aikana. Mailojen ja tarvikkeiden säilytys, ulkopuolisten tuonti, tupakointi ja alkoholin juonti on tiloissa kielletty!

Ajanvaraus tapahtuu NexGolfissa kohdassa kivimakasiini. Jokaiselle alkavalle tunnille voi varat ajan neljä eri henkilöä.

Varauksia lyöntipaikoille voi olla voimassa yksi yhden tunnin varaus kerrallaan. Varattu aika kuitataan tiloista löytyvään vihkoon. Huomaathan, että vihko ei ole ajanvarausta vaan vain kuittausta varten. Nettiajanvaraus menee aina edelle, jos tulee tuplabuukkauksia. Valmentajat voivat varata koko tilan junnujen tai klubiryhmien treeneihin. Nämä varaukset näkyvät Nexgolfissa, joten käythän tarkistamassa etukäteen sieltä, että tila on varmasti vapaa. Hyviä harjoituksia!