• Toimiston henkilökunta paikalla ma-pe klo 10-14
  • Talin ravintola auki ma- su 8-14 Lounas tarjolla klo 11-14

Helsingin Golfklubi hakee kaudelle 2022 Caddiemastereita, Head Caddiemasteria sekä kenttätyöntekijöitä.

Katso lisää kohdasta Uutiset

Taliin töihin kaudella 2022

ti 11. tammikuuta 2022 15.00.00

Head Caddiemaster

Haluatko olla mukana luomassa ensiluokkaista ja energisoivaa palvelukokemusta Suomen vanhimmalla golfkentällä? Onko asiakaslähtöinen palveluasenne osa sinua? Oletko Helsingin Golfklubin uusi Head caddiemaster kaudelle 2022?

Työsuhde on määräaikainen, ajoittuen maalis-lokakuulle 2022. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja työvuoroja on 4–6 viikossa kello 6.00–21.00 välisenä aikana. Tunteja kertyy n. 30/viikko tai enemmän. Työtehtävä vaatii aikaisempaa caddiemaster työskentelyä ja NexGolf – ohjelman tuntemus ovat eduksi. Työssä tarvitaan päivittäin myös ruotsia ja englantia.

Head Caddiemaster toimii tiiviissä yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Työtehtäviin kuuluu normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi tapahtumien koordinointia, toimistotyötä sekä hallinnon avustavia tehtäviä. Työtehtävät ja vastuualueet muokkautuvat valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun, Näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 13.2.2022 sähköpostitse nette.heikel@helsingingolfklubi.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nette Heikel 044 0613678 arkisin klo 12–14

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Helsingin Golfklubi on Suomen vanhin golfklubi. Vuonna 1932 perustettu kenttämme sijaitsee Talissa, Helsingin keskustan läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Caddiemaster

Haemme reippaita, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä caddiemastereita Talin golfkentälle kaudelle 2022. Caddiemasterin tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu tiskillä ja puhelimessa, peliaikojen varaus, kassanhoito ja tilitykset, golfkilpailujen käytännön järjestelyt ja tulospalvelu sekä muut golfkentän toimintaan liittyvät vaihtelevat tehtävät. Työssä tarvitaan usein myös englannin ja ruotsin kieltä. Golfin tuntemus sekä aikaisempi kokemus caddiemaster työskentelystä ja NexGolf – ohjelmasta ovat eduksi.

Työsuhde solmitaan määräajaksi erikseen sovittavalle ajanjaksolle toukokuun ja lokakuun välille.

Odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön, golfalan ymmärrystä sekä intohimoa tuottaa ylivertaisia palvelukokemuksia. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on innostava ote palveluun, näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.2.2022 sähköpostitse nette.heikel@helsingingolfklubi.fi  Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nette Heikel 044 0613678 arkisin klo 12–14

Kenttätyöntekijä

työpaikkailmoitus TÄSTÄ