RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

KUTSU

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

KUTSU

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

KUTSU

Tali Cup

su 18. kesäkuuta 2017 18.48.00

Tali Cup

 

Legendaarinen Tali Cup pelattiin 17-18.6 viikonloppuna Talin idyllisellä kentällä. Kilpailun maine Suomen vanhimpana edelleen pelattava tasoituksellisena lyöntipelikilpailuna oli houkutellut mukaan kiitettävän määrän omia pelaajia sekä vieraspelaajia. Kilpailun juuret ulottuvat niinkin kauas historiaan kuin vuoteen 1936, jolloin ensimmäinen Tali Cup pelattiin.

Kilpailu käynnistyi aurinkoisissa merkeissä, mutta välillä kesäinen sade herätteli pelaajia kentällä. Kilpailijoilla tuntui olevan vahva luotto pelin kulkuun ja viikonlopun aikana nähtiinkin mahtavia suorituksia. Mukana kilpailutunnelmaa luomassa oli myös livescoring, joka päivitti tuloksia yhdeksän reiän jälkeen.

Ensimmäisen päivän jälkeen kärkeen kiilasi Liisa Pöyry tuloksella 71, ja heti perässään oli Petri Reijonen tuloksella 72. Oli sanomattakin selvää, että sunnuntai olisi äärimmäisen jännittävä päivä kilpailun osalta.

Sunnuntai käynnistyi pilvisissä merkeissä, mutta tämä ei kilpailijoita haitannut. Liisa Pöyry piti pintansa loppuun asti ja korjasi Tali Cupin voiton itselleen yhteistuloksella 144(71+73) pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli yhdellä lyönnillä ennen Tomas Härkösta 145(73+72). Kolmanneksi sijoittui sunnuntain parhaasta tuloksesta vastannut Martti Ranttila yhteistuloksella 146 (75+71). Onnittelut pelaajille!

Sunnuntaina koettiin myös suuria ilon hetkiä, kun Reece Furneaux onnistui siinä, mistä jokainen golffari unelmoi eli hole in one:sta. Reece sai lentävän lähdön kierrokselleen, kun jo kentän 3. reillä holari näki päivän valon. Suuret onnittelut Reecelle ensimmäisestä holaristaan!

 

Takaisin uutisiin