Vielä muutama paikka jäljellä Naisten peli-iltaan 29.6.

Lähdöt klo 15 alkaen ja pelin jälkeen grillibuffet ravintolassa. Ilmoittautumiset ennakkoon caddiemasterille.

KUTSU
 

Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.
 

Kuivuuden ja vähäisten sateiden vuoksi kenttä tarvitsee enemmän kastelua. Kastelu menee päälle päivittäin klo 18 ja se kestää kerrallaan noin 10 minuttia. Kastelu ei tapahdu väyläjärjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä

Tali Cup

su 18. kesäkuuta 2017 18.48.00

Tali Cup

 

Legendaarinen Tali Cup pelattiin 17-18.6 viikonloppuna Talin idyllisellä kentällä. Kilpailun maine Suomen vanhimpana edelleen pelattava tasoituksellisena lyöntipelikilpailuna oli houkutellut mukaan kiitettävän määrän omia pelaajia sekä vieraspelaajia. Kilpailun juuret ulottuvat niinkin kauas historiaan kuin vuoteen 1936, jolloin ensimmäinen Tali Cup pelattiin.

Kilpailu käynnistyi aurinkoisissa merkeissä, mutta välillä kesäinen sade herätteli pelaajia kentällä. Kilpailijoilla tuntui olevan vahva luotto pelin kulkuun ja viikonlopun aikana nähtiinkin mahtavia suorituksia. Mukana kilpailutunnelmaa luomassa oli myös livescoring, joka päivitti tuloksia yhdeksän reiän jälkeen.

Ensimmäisen päivän jälkeen kärkeen kiilasi Liisa Pöyry tuloksella 71, ja heti perässään oli Petri Reijonen tuloksella 72. Oli sanomattakin selvää, että sunnuntai olisi äärimmäisen jännittävä päivä kilpailun osalta.

Sunnuntai käynnistyi pilvisissä merkeissä, mutta tämä ei kilpailijoita haitannut. Liisa Pöyry piti pintansa loppuun asti ja korjasi Tali Cupin voiton itselleen yhteistuloksella 144(71+73) pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli yhdellä lyönnillä ennen Tomas Härkösta 145(73+72). Kolmanneksi sijoittui sunnuntain parhaasta tuloksesta vastannut Martti Ranttila yhteistuloksella 146 (75+71). Onnittelut pelaajille!

Sunnuntaina koettiin myös suuria ilon hetkiä, kun Reece Furneaux onnistui siinä, mistä jokainen golffari unelmoi eli hole in one:sta. Reece sai lentävän lähdön kierrokselleen, kun jo kentän 3. reillä holari näki päivän valon. Suuret onnittelut Reecelle ensimmäisestä holaristaan!

 

Takaisin uutisiin