VIIKKO 37 AUKIOLOAJAT

MA - SU 9 - 18

TOIMISTO

MA - PE 9 - 15

Ilmoittautuminen auki vielä useaan loppukauden kilpailuun ja tapahtumaan, erityisesti HGK - EGS Ryder Cup:iin (seniorikilpailu) kaivataan lisää pelaajia. Lisätietoja löydät kilpailukalenterista.

Tervetuloa mukaan!

Syyskokous 16.12.2020

ma 7. joulukuuta 2020 08.20.00

Helsingin Golfklubi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 16.12.2020 kello 18:00 Hotelli Haagan auditoriossa Nuijamiestentie 10, 00320, Helsinki.

Eduskunnan viime keväänä hyväksymä laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista sai jatkoa. Tämä mahdollistaa etäosallistumisen kokoukseen, vaikka etäosallistumismahdollisuutta ei olisikaan mainittu yhdistyksen säännöissä ja vaikka yhdistys ei olisi hyväksynyt etäosallistumista sääntelevää äänestys- ja vaalijärjestystä.

Koronaviruksen aiheuttamasta pandemiasta johtuvat viranomaisten antamat uudet kokoontumisrajoitukset ovat tulleet voimaan 23.11.2020. Uusien rajoitusten mukaan yli 10 hengen kokoukset, mukaan lukien yhdistysten sääntömääräiset kokoukset, on kielletty. Koska yhdistyksen syyskokous ja siinä käsiteltävät asiat ovat yhdistyksen toiminnan kannalta olennaisia, ja koska yhdistyksen sääntöjen mukaan syyskokous on pidettävä viimeistään joulukuussa eikä Laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista anna mahdollisuutta myöhentää tätä ajankohtaa, pidämme syyskokouksen poikkeusjärjestelyin.

Rajoituksista johtuen johtokunta toivoo, että syyskokoukseen osallistuu fyysisesti ainoastaan tilaisuudessa esiintyvät henkilöt ja tilaisuuden järjestelyjen kannalta tarpeelliset toimihenkilöt. Mikäli sinun on välttämättä osallistuttava kokoukseen paikan päällä, olethan yhteydessä toimistoon (Lauri Gulin p. 050 528 1152 tai lauri.gulin@helsingingolfklubi.fi.), jotta voimme ryhtyä tarpeellisiin toimenpiteisiin.

Kokouspaikalla noudatetaan erityisiä varotoimenpiteitä, jotta paikalla olijoiden terveys ja turvallisuus voidaan huomioida. Kaikilta kokoukseen osallistuvilta edellytetään kasvomaskin käyttöä kokouksen aikana. Käsidesiä on tarjolla kaikille osallistujille. Kokouksessa ei jaeta mitään materiaaleja.

Voidaksesi osallistua etäyhteydellä kokoukseen, on sinun ilmoittauduttava toimistosta tuleen sähköpostilinkin kautta.

Jos et ole saanut sähköpostia, pyydämme että olette yhteydessä toimistoon jotta voimme sen teille lähettää.

Palvelupäällikkö nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

Toiminnanjohtaja lauri.gulin@helsingingolfklubi.fi

Kokouksessa käsitellään:

- sääntömääräiset ja muut esityslistassa mainitut asiat

KOKOUSMATERIAALI

Kokouksen materiaali on nähtävillä vuosikokouskansiossa toimistolla ja tulostettavissa yhdistyksen nettisivuilla 9.11. alkaen (www.helsingingolfklubi.fi à HGK à Johtokunta).

Mikäli haluat, että materiaali lähetetään sinulle joko postitse tai sähköpostitse, otathan yhteyttä:

Lauri Gulin, lauri.gulin@helsingingolfklubi.fi, puh 050 528 1152.

Kokousmateriaali sisältää toimintasuunnitelman, talousarvion, sääntömuutosehdotuksen ja HGK:n maksut.

Tervetuloa!

Johtokunta