Huomio!

Kentällä voimassa siirtosääntö lyhyeksi leikatuilla alueilla.

Golfautojen käyttö maanantaina sekä tiistaina 16.-17.9 kielletty.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Caddiemasterin aukioloajat

16. - 22.9. 8-19  (viikosta 39 -> 8.30-17)

Klubiravintolan aukioloajat

Ma-Su 8-22

Tervetuloa!

Senioreiden SM80-kilpailu

ke 3. heinäkuuta 2019 09.14.00

Talissa pelattiin tiistaina 2. heinäkuuta 80-vuotiaiden seniorimiesten SM-kilpailu, jossa mestaruudesta kamppaili yli 60 herrasmiestä. Ensimmäiset lähdöt startattiin kello 9 hieman epävakaissa olosuhteissa sään puolesta ja peli jouduttiinkin useampaan otteeseen keskeyttämään rajun ukkosen vuoksi, joka viipyi Talin yllä useamman tunnin aamupäivästä. Peli vihellettiin jatkuneeksi välittömästi ukkosen siirtyessä turvallisen etäisyyden päähän, mutta lähdöt olivat puolen päivän aikoihin kuitenkin noin tunnin myöhässä. Keli tasaantui onneksi iltaa kohden ja kilpailun myöhäisimmät lähtijät pääsivät nauttimaan viimeisillä väylillä jopa auringonsäteistä. Herrat taistelivat sinnikkäästi kierroksensa upeilla suorituksilla loppuun kelistä huolimatta ja viimeisen lähdön tulokset saatiin kirjattua vihdoin kello 18 jälkeen illalla.

Kilpailijat siirtyivät kierroksensa jälkeen Klubitalolle ruokailemaan ja osa aloitti tämän jälkeen kotimatkansa, sillä päivä oli ollut jokaiselle varmasti pitkä ja kotimatkaa oli kauempaa saapuneille pelaajille edessä vielä useampi tunti. Osa kilpailijoista jäi kuitenkin odottamaan illan palkintojen jakoa, joka päästiin pitämään Klubitalolla noin 19 aikoihin illalla. Tiukan kilpailun jälkeen vuoden 2019 SM80-kilpailussa kultamitalistiksi itsensä pelasi Veikko Kirjonen Aura Golfista tuloksella 77. Toiseksi sijoittui Erkki Ripatti Nokia River Golfista tuloksella 81 ja vain pisteen päähän kolmannelle sijalle itsensä taisteli Reiner Helling, Golf Talmasta tuloksella 82. Neljänneksi kilpailussa sijoittui myös tuloksin 82 Sarfvikin edustaja Raimo Waltasaari ja viidentenä palkittiin Helsingin Golfklubin Kalevi Tellqvist tuloksin 83. Viisi ensimmäistä sijoittunutta palkittiin lahjakortein sekä kärkikolmikko palkittiin tietysti SM-mitalein.

Helsingin Golfklubi kiittää kaikkia osallistujia päivästä, sekä onnittelee voittajia!

Katso tulokset tästä!

Lisää kuvia täältä!