• Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Caddiemaster aukioloaika 8:00-20:00
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.30 Kioskista saa lounasta klo 14 asti.
  • Range on auki joka päivä 24/7 Caddiemasterilta voi ostaa poletteja ja ladata klubikortille poletteja. Rangella on Nayax maksupääte jolla voi ostaa palloja kaikilla pankki ja luottokorteilla, hinta 5€/kori

Katso klubin toimintaohjeet tästä!

(Päivitetty 2.6.)

Senioreiden avauskilpailu päätökseen

ti 7. toukokuuta 2019 18.34.00

Seniorit avasivat kilpailukautensa maanantaina 6.5, kun pareittain pelattava best ball kilpailu polkaistiin käyntiin klo. 10 alkaen. Tästä eteenpäin jokaisena maanantaina pelataan seniorimaanantai, joka kerryttää kullekin pelaajalle omia henkilökohtaisia seniorimaanantain formulapisteitä. Parhaiten koko kesän pärjännyt nais- ja miesseniori palkitaan kesän päätöstilaisuudessa.

Avauskilpailun voittivat Janne Altonen ja Ville Kalliala yhteispistein 41. Toiseksi kilpailivat Harri Linnonmaa ja Niilo Olonen, sekä hyvänä kolmantena olivat Nils ja Kaarina Wasenius.

Kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa jatkossa myös seniorimaanantaikilpailuihin!

Tästä pääset tuloksiin.