Caddiemasterin aukioloajat:

Ma-Su 8-20

 

Tervetuloa!

Reikäpelit, viikkokilpailu ja seniorimaanantai päätökseen

ke 5. syyskuuta 2018 15.13.00

Kaikki reikäpelit ovat nyt päättyneet ja voittajat selvinneet. Kaikki tullaan palkitsemaan kauden päättävässä tilaisuudessa lauantaina 6.10.

The Jubilee Cup, Jayo Cup sekä miesten ja naisten reikäpelimestaruudet selvisivät jo aikaisemmin elokuussa.  Niiden voittajia näet tästä linkistä.

Viimeisimpänä päätökseen saatiin Henry McGrady, Naisten haastereikäpeli, Naisten haastereikäpelin toinen puoli, Perhemalja sekä Instru Cup.

Henry McGrady Bell's Challenge Cup avattiin tänä vuonna 28.5. ja saatiin päätökseen vasta tämän viikon maanantaina. Voittajaksi itsensä taisteli Niko Koskimies.

Naisten haastereikäpeli keräsi osallistujia yhteensä 26. Heistä puolet karsiutui pois kun ensimmäisen kierroksen häviäjät jatkoivat uutta reikäpeliä, niin sanottua kaavion toista puolta. Haastereikäpelin voittajaksi selviytyi Elina Schuurman, ja kaavion toisen puolen voittajaksi Sini Karttunen.

Perhemaljassa saman perheen jäsenet kilpailivat muita pareja vastaan. Mikko ja Ella Kumpulainen veivät voiton tästä reikäpelistä jättäen Kai ja Kim Wistin toiselle sijalle.

Instru Cup aloitettiin vasta puolessa välissä kesää ja siihen osallistuivat yli 50 vuotiaat miehet. Voittoon itsensä pelasi Lauri Gulin ja toiseksi Timo Huuhtanen.

Reikäpelien lisäksi myös Seniorimaanantai  sekä Viikkokilpailu on saatu päätöksen. Rankingin ensimmäisellä sijalla komeilee molemmissa tilastoissa miesten sarjassa Harri Linnonmaa. Naisten sarjan Seniorimaanantain voittaja on tänä vuonna Eeva Reissell. Viikkokilpailussa taasen naisten voittajaksi ponnisteli Eeva Meriluoto.

Onnea kaikille voittajille ja tsemppiä taas ensivuoden kilpailuihin!

Takaisin uutisiin