Olemme harmiksemme saaneet huomata, että pelijälkien korjaus kentällä on jäänyt usealta huomiotta. Haluaisimme siis painottaa kentän yhteisen huollon tärkeyttä, eli korjaathan omat ja myös kaverin jäljet griineiltä, harjoitusgreeneiltä sekä väyliltä - näin kenttä pysyy hyvässä kunnossa läpi kesän.

 

Kiitos!

Caddiemaster & toimisto avoinna viikolla 32

Ma- Ti 8-20

Ke - Pe 7-20

La 7-18

Su 8-20

 

Puuistutukset

ti 17. joulukuuta 2019 11.24.00

Helsingin kaupunki siirsi Pitäjänmäentieltä 24 puuta joista Talin golfkentälle sijoitettiin 8 kpl, väylille 2, 4 & 14. Iso järeä auto tuli saksata asti ja menetelmää testattiin ensimmäistä kertaa Helsingissä. Urakoitsija oli ruotsalainen joka oli erikoistunut siirtämään suuria puita.

Kaksi tammea siirrettiin 2-väylän vasemmalle puolelle n.180 m keltaisilta teemerkeiltä katsottuna. Tärkein kriteeri oli turvallisuus, puiden ensisijainen tehtävä on ottaa kiinni hook-lyöntejä, joita kakkosen eri tee-alueilta saattaa lähteä. 

Myös  4-väylän vasemmalle puolelle siirrettiin kaksi tammea, estämään hook-lyöntejä menemästä aidan yli. Nämä sijaitsevat n 180-190m keltaiselta tee-alueelta.

Kaupunki siirsi samaiselle alueelle, aidan omalle puolelle toistakymmentä tammea. Paikalle kasvaa hieno tammimetsä.

4 isoa tammea istutettiin väylän 14 vasemmalle puolelle. Niiden ensisijainen tarkoitus on torjua siirtolapuutarhaan ja sen vieressä olevalle ulkoilutielle meneviä lyöntejä. Puut tulivat ryhmään n 6-10 m toisistaan.

Muuta puuasiaa kentällä

Väylä 8 vasemman puolen metsästä (teen edessä) kaadettiin muutamia huonokuntoisia koivuja.

Väylän 11 ja 12 välistä poistettiin muutama huonokuntoinen koivu.

Väylän 18 jalava kaadetaan pian. Kyseinen jalava sijaitsee väylältä katsottuna vasemmalla puolella n 15 m viheriöstä. Puu on huonossa kunnossa, kaupunki tutki sen kesän aikana ja totesi sen olevan hyvin huonossa kunnossa - jopa vaarallinen.

 

 

Takaisin uutisiin