Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Puheenjohtajan terveiset ja uuden puheenjohtajan haku.

ti 20. lokakuuta 2020 12.58.00

PUHEENJOHTAJAN TERVEISIÄ JA UUDEN PUHEENJOHTAJAN HAKU

Minulla on ollut ilo ja kunnia toimia HGK:n johtokunnan puheenjohtajana kolmen vuoden ajan. Aloittaessani puheenjohtajana keskeisiä tavoitteitani oli jäsenmäärän kasvattaminen, juniori-ikäisten houkutteleminen lajin pariin, kentän sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden parantaminen sekä kentän uudistaminen. Samalla pyrin edistämään Talin mainetta kaikille avoimena kenttänä, sen hyvää kuntoa sekä jäsenten viihtyvyyttä.

Katsaus menneeseen

Paljon on näiden kolmen vuoden aikana ehtinyt tapahtua. Saimme jäsenkampanjan avulla jäsenmäärämme nousemaan yhdistyksen syyskokouksen määrittelemään 1.300 aktiivijäseneen ja noin 300 uudesta jäsenestä vajaa 100 on juniorijäseniä. Reikien 1 ja 4 sekä nyt syksyllä 2020 myös 10 ja 18 viheriöalueet on uudistettu ottaen huomioon myös turvallisuusnäkökohdat. Olemme tuoneet turvallisuutta lisäävästi puita reunustamaan useita väyliä sekä rakentaneet suoja-aidan ensimmäisen reiän ja Koivukujan väliin. Lisäksi ensimmäisen reiän ja tien välissä kulkevaa aitaa korotetaan vielä syksyllä ja ensi keväänä rakennetaan suoja-aita 14 reiän ja ulkoilutien väliin. Olemme saaneet Pelaaja ensin -kyselyissä koko ajan paranevia tuloksia ja johtokunnan, toimiston, kenttähenkilökunnan sekä kaikkien pelaajien yhteistyön tuloksena HGK nimitettiin vuoden golfseuraksi vuodelta 2019.

Kuluneet kolme vuotta ovat sisältäneet myös Erkko Trophy -kilpailuun liittyvät neuvottelut Suomen Golfliiton ja GoGolfin kanssa, ravintolasopimuksen uusimisen, neuvottelut Helsingin kaupungin kanssa, uuden toimistopäällikön palkkauksen, CoVid 19 pandemiasta johtuvista rajoitteista päättämisen ja paljon muuta.

Yhteistyö johtokunnassa sekä kenttä- ja toimistohenkilökunnan kanssa on ollut erinomaista ja jäsenistöltä olen saanut paljon hyvää ja rakentavaa palautetta. Kiitän teitä kaikkia siitä.

Aika etsiä uusi puheenjohtaja

Kolmen vuoden aikana paljon on ehtinyt tapahtua niin maailmalla kuin henkilökohtaisen ajankäytön osalta. Tulen jatkossa viettämään enenevässä määrin aikaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja katson, että minulla ei ole jatkossa enää samanlaisia mahdollisuuksia panostaa HGK:n etujen täysipainoiseen edistämiseen.  Tämän vuoksi katson, että seuran olisi hyvä saada uusi puheenjohtaja johtamaan meidän toimintamme seuraavat kolme vuotta.

Ota yhteyttä, jos puheenjohtajan tehtävät kiinnostavat

Johtokunta on asettanut nimitystoimikunnan, jonka tehtävä on auttaa uuden puheenjohtajan löytämisessä. Toimin tämän toimikunnan puheenjohtajana ja muina jäseninä ovat Sami Erviö, Pekka Altonen, Sirpa Korpela ja Lauri Gulin.

Olethan yhteydessä keneen tahansa meistä, jos puheenjohtajan tehtävät kiinnostavat. Annan mielelläni lisätietoja tehtävistä ja kokemuksistani.

Uusi puheenjohtaja valitaan yhdistyksen syyskokouksessa marraskuun 23 päivä, 2020.

Terveisin

Kai Wist