Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Pelaaminen 2021

ti 27. huhtikuuta 2021 10.41.00

JOTTA PELAAMINEN ON MAHDOLLISTA HELSINGIN GOLFKLUBILLA, TULEE SEURAAVIA OHJEITA NOUDATTAA

PELAAMINEN

- Pidämme vähintään kahden(2) metrin turvavälin pelikavereihin

- Pidämme huolta säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta

- Emme tule pelaamaan kentälle, jos olemme sairaana tai karanteenissa

- Jäsenajat arkisin 15-18 ja viikonloppuisin 8-13, näinä aikoina jäsen saa tuoda vain yhden vieraan mukanaan

- Jäsenen varausoikeus on 7 päivää etukäteen korkeintaan 4 voimassa olevaa varausta kerrallaan.

- Jäsenten ilmoittautuminen kierrokselle klubikortilla caddiemasterin toimiston seinällä sijaitsevaan lukijaan. Caddiemaster valvoo 1 teen lähtöjä ja kuittaa lähdöt, mikäli kuittaus klubikortilla ei onnistu.

- Varaukset Nexgolfin kautta tai soittamalla Caddiemasterille 29.4. alk klo 9-19 puh.010 3199 399 tai sähköpostitse caddiemaster@helsingingolfklubi.fi

- Tuloskortteja saa caddiemasterin edustalta tai caddiemasterilta.

KENTTÄTIETOA

- Kenttä on tasoituskelpoinen.

-Kentällä on voimassa siirtosääntö 15cm

- Mikäli aamulla on pakkasta, aamun varatut peliajat eivät siirry vaan peliajat perutaan kokonaan.

- Muistathan korjata omat alastulojäljet sekä lyöntijäljet väylillä ja griineillä.

YLEISTÄ KLUBILLA

- Lähipelialueet ovat käytössä 29.4. alkaen, muista turvaväli

- Käsidesiä on tarjolla klubilla sekä Piccadillyllä.

- Pukuhuoneet ja saunat ovat käytössä 29.4. alkaen. Saunat päällä joka päivä klo 8-22. Pukuhuoneista on poistuttava klo 22.45 mennessä!

RAVINTOLA

- Kartano avoinna 29.4. alk 8-18  toistaiseksi

Päivitämme ohjeita kun viranomaisten määräykset muuttuvat

Kiitämme etukäteen yhteistyöstä, hyvää pelikautta.

Toivottaen,

toimisto & kenttämestari