Tervetuloa Taliin!

Kenttä
10 reikää auki

Range
auki

Caddiemaster
päivittäin klo 10–18
p. 010 3199 399

Ravintola Talin Kartano
ma–pe 8–18, la–su 8–20


lounaslista

 

 

 

 

Passion Golf Studio tarjoaa ilmaisen tutustumisen kaikille HGK jäsenille kilpailun merkeissä

ma 13. helmikuuta 2023 10.20.00

Pitäjänmäkeen, Talin kentän läheisyyteen on juuri avattu täysin uudenlainen golfsimulaattoripaikka, Passion Golf Studio. Se eroaa muista golfsimulaattoreista mm. erittäin tarkalla ja todenmukaisella lähipelillä, ja sen myötä sillä, että siellä voi oikeasti pelata, puttien kanssa. Talin kilpajunnut ovatkin jo pitäneet kilpailut siellä, ja ne onnistuivat erittäin hyvin.

Nyt Passion Golf Studio tarjoaa ilmaisen tutustumisen HGK:n jäsenille kilpailun merkeissä. Kyseessä on pariscramble, eli kilpailu pelataan kahden hengen joukkueilla. Kilpailuun voit osallistua varaamalla ajan (2h) Passion Golf Studion nettisivuilta, www.passiongolf.fi tai soittamalla numeroon 041 310 6426 .

Kierroksen voit käydä pelaamassa milloin tahansa 5.3.2023 mennessä. Varattuasi ajan ja mentyäsi paikan päälle, ilmoita Studion henkilökunnalle, että olet Talin jäsen ja osallistut kisaan, niin henkilökunta laittaa asetukset kohdalleen. Sen lisäksi kaikille annetaan perusteellinen opetus puttaamiseen ja pelaamiseen, joten käytännön asioista ei tarvitse huolehtia.

Kaikki tämä on täysin veloituksetonta, ja pääsette näin tutustumaan erilaiseen ja tarkkaan golfsimulaattoriin lähipeleineen. Passion Golf Studion laitteet ovat uusinta teknologiaa (Foresight GC Quad / GC Hawk /GC3). Nämä laitteet ovat käytössä myös valtaosalla Tour -ammattilaisista.

Passion Golf Studio Helsinki

Erilainen pelikokemus.

Takaisin uutisiin