Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

 

Pakkaspäivien pelaaminen

ma 23. lokakuuta 2017 09.28.00

Talvi lähenee kovaa vauhtia ja pakkasia on tiedossa. Kenttä on auki talvigreeneille koko ajan ja ilmoitamme kun greenit aukeavat. Infoa voi lukea nettisivuilta sekä Nexgolfin ajanvarauksen lisätieto kohdasta.

Caddiemaster menee kiinni sunnuntaina 29.10. jonka jälkeen kenttä toimii pallorännillä. Greenit ovat kiinni jos liput ovat talvireissä ja kun greenit ovat auki niin liput ovat paikallaan. Ethän menen kävelemään greeneille jos siellä ei ole lippua.

JÄISELLÄ VIHERIÖLLÄ KÄVELEMINEN LISÄÄ RISKIÄ ERILAISTEN TAUTIEN LEVIÄMISELLE. LISÄKSI ALASTULOJÄLKIEN KORJAAMINEN ON MAHDOTONTA. NÄILLÄ TOIMENPITEILLÄ SUOJELEMME VIHERIÖITÄ TULEVIA KAUSIA AJATELLEN.

Mikäli kentälle ei pääse pakkasen vuoksi, niin ennakkoon varatut lähtöajat eivät koskaan siirry eteenpäin vaan pakkasen vuoksi peruuntuneiden tilalle pyritään etsimään uusi aika, mikäli sellaisia on vielä vapaana.

Takaisin uutisiin