• Huom! Pitäjänmäentieltä liittymä Taliin (Purotie )on suljettu. Väliaikainen reitti kulkee Kutomotien kautta.
  • Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.
  • Range on auki joka päivä. Lataamme HGK klubikortille ainoastaan etänä poletteja. Olethan yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse toimistoon. Rangella on myös Nayax maksupääte johon voi maksaa kaikilla pankki/luottokorteilla.

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on auki.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille  tästä

Päivitetty tiedote koskien koronavirusta 26.3.

ma 23. maaliskuuta 2020 16.26.00

Helsingin Golfklubin johtokunta kokoontuu tiistaina 24.3.pohtimaan alkukauden toimintatavat sekä järjestettävät kisat ja tapahtumat klubilla. Johtokunnan päätöksistä tiedotamme jäsenistöä heti.

Kivimakasiini on suljettu pois käytöstä vallitsevan koronatilanteen johdosta. Myös Talin ravintola on sulkenut ovensa toistaiseksi.

Koronavirusepidemian leviämisen ja viranomaisten päätösten johdosta Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistusta golfyhteisöille ja pelaajille sekä tehnyt omaa toimintaansa koskevia päätöksiä.

Toivomme ja odotamme golfareilta ja golfyhteisöiltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) viestintää ja ohjeistusta.

Olympiakomitea muistuttaa huomioimaan liikunnan ja urheilun harrastamisessa, että julkiset kokoontumiset on rajoitettu kymmeneen henkilöön. Lisäksi suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla. Olympiakomitea kannustaa uusin toimintatapoihin ja luoviin ratkaisuihin. Olympiakomitean sivuilta voit tutustua aiheeseen lisää.

Päivitetyn ohjeistuksen voit lukeaGolfliitton sivuilta.

Suomen Golfliitto on koostanut UKK – usein kysytyt kysymykset liittyen COVID-19 koronavirusepidemiaan. Aineiston löydät materiaalipankista ja
tämän linkin takaa.