Vielä muutama paikka jäljellä Naisten peli-iltaan 29.6.

Lähdöt klo 15 alkaen ja pelin jälkeen grillibuffet ravintolassa. Ilmoittautumiset ennakkoon caddiemasterille.

KUTSU
 

Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.
 

Kuivuuden ja vähäisten sateiden vuoksi kenttä tarvitsee enemmän kastelua. Kastelu menee päälle päivittäin klo 18 ja se kestää kerrallaan noin 10 minuttia. Kastelu ei tapahdu väyläjärjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä

Päättäjäiset; golffia, kuohuvaa ja musiikkia

la 7. lokakuuta 2017 19.14.00

Koko kauden huipentava päätösscramble pelattiin tänään lauantaina yhteislähdöllä klo: 11. Lokakuu on tuonut tullessaan kirpeän sään, mutta Piccadillyn kioski ja kartanon ravintola lievittivät pahinta kohmeisuutta tarjoamalla kierroksen aikana keittolounasta. Saimme onneksemme nauttia myös Pandan lakritsista ja suklaasta, joita toimitettiin kentälle ja jaettiin Piccadillyllä kilpailijoille. Tänä vuonna kilpailu oli jälleen täysi, eli pelaajia löytyi kentältä yhteensä lähes 100. Kilpailijat tuntuivat nauttivan olostaan ja syksyisestä tunnelmasta, jonka toi kauniisti laskeutunut ruska.

Päätösscramblen voittajaksi selviytyivät Eloranta Olli ja Suonsilta Samuli tuloksella 44. Toiseksi tulivat Arvonen Jori ja Jokinen Mikko, sekä kolmanneksi Kumpulainen Mikko ja Meri Otto.

 

Iltatilaisuus palkitsi tänä kesänä kilpailuissa hyvin menestyneet jäsenet, ja tarjosi viihdettä moneen makuun. Tarjolla oli kuohuvaa sekä maukas illallisbuffet, jota ennen palkittiin kuluneen kauden voittajia. Palkintoja saivat mm. reikäpelien voittajat sekä seniorimaanantai-kilpailussa ja viikkokilpailussa pärjänneet. Myöhemmin lavan valtasi DJ, joka viihdytti jäsenistöä illan loppuun asti.

 

Onnea kaikille voittaneille ja toivottavasti näemme teitä jäseniä myös ensi keväänä uusissa kilpailuissa!

 

 

Takaisin uutisiin