Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Päätösshamble ja palkintojenjakotilaisuus

su 4. lokakuuta 2020 12.11.00

Viime lauantaina pelattiin kauden päätösshamble sekä järjestettiin kuluneen kauden palkintojenjakotilaisuus.

Kilpailuun oli ilmoittautunut huimat 120 pelaajaa, jotka aloittivat pelinsä yhteislähtönä klo 11. Sää oli hieman tuulinen ja viileä, mutta sadetta ei onneksi kilpailupäivänä näkynyt. Kentällä näytti olevan hyvä tunnelma, vaikka kilpailu etenikin hieman hitaasti. Talin Kartano tarjosi pelaajille Piccadillylla sekä klubilla lämmintä lounaskeittoa. Lisäksi pelaajille jaettiin kentällä Pandan makeisia ja juotavaa. Voittajajoukkueeksi tänä vuonna selvisi tuloksella 94 pistettä Juslin Jessica, Juslin Outi, Kinnunen Kaisa ja Rauhala Sirpa.Toiseksi vain kahden pisteen takana tulivat Kokko Juuso, Leminen Eemeli, Leminen Petteri ja Wasenius Jan. Ja kolmanneksi saapuneessa joukkueessa olivat Alakari Mikael, Nikka Iida, Räsänen Jesper ja Tyry Tuomas. Kentälle oli asetettu kaksi lähimmäs lippua kilpailua, joiden voiton vei väylällä 3 Lassila Kristiina ja väylällä 9 Rauhala Sirpa.

Lisää tuloksia pääset katsomaan täältä.

Päätösshamblen voittaja joukkue Juslin Jessica & Outi, Kinnunen Kaisa & Rauhala Sirpa

Kilpailun jälkeen pelaajat saivat nauttia Kartanon tarjoamasta grilliruoasta sekä toistensa seurasta, jonka jälkeen aloitettiin kuluneen kauden palkintojenjakotilaisuus. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana menestyneitä pelaajia. Palkintoja saivat mm. Seniorimaanantain ja Viikkokilpailun viikkovoittajat sekä rankingvoittajat, reikäpelimestarit sekä klubin järjestämien pokaalikilpailuiden voittajat.

Ville Kalliala palkittiin kauden senioriksi

Markus Luoma palkittiin kauden kilpapelaajaksi.

Iltaa jäsenet jäivät viettämään klubin terassille nauttien bändin live musiikista.

Paljon onnea voittajille, palkinnon saajille sekä kiitos kaikille osallistujille!