• Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Caddiemaster aukioloaika 8:00-20:00   
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.30 Kioskista saa lounasta klo 14 asti.
  • Range on auki joka päivä 24/7 Caddiemasterilta voi ostaa poletteja ja ladata klubikortille poletteja. Rangella on Nayax maksupääte jolla voi ostaa palloja kaikilla pankki ja luottokorteilla, hinta 5€/kori

 

Katso klubin toimintaohjeet tästä!

(Päivitetty 2.6.)

Päätösscramble ja päätöstilaisuus

la 5. lokakuuta 2019 14.08.00

Päätösscramble ja päätöstilaisuus

 

Helsingin Golfklubin kauden 2019 päättäjäisiä vietettiin lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kirpeässä syysilmassa. Kilpailu järjestettiin yhteislähtönä klo 11, mutta yöpakkasen ja aamukuuran vuoksi lähtöjä viivästytettiin noin 15 minuuttia. Talin Kartanon ravintola tarjoili pelaajille lämmintä keittoa niin Piccadillyllä kuin kartanolla. Lisäksi kentällä ja caddiemasterin toimistolla jaettiin pelaajille Pandan makeisia sekä Koffin limonadeja mukaan kierrokselle.

Kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätykselliset 120 pelaajaa, joten kenttä oli erityisen täynnä. Hidas vauhti ei kuitenkaan haitannut peliä, vaan pelaajilla näytti olevan hauskaa ja kierroksen aikana päästiin nauttimaan vielä syysauringosta.  

Päätösscramblen voitti lopulta Kalle Korhonen ja Kai Widell huikealla 49 tuloksella! Toiseksi itsensä kamppailivat Jesper Räsänen ja Tuomas Tyry sekä kolmanneksi Joonas Samooja ja Matias Ruhala.

Iltatilaisuus starttasi kello 17:30, jossa palkittiin koko kauden kilpailuissa menestyneitä niin klubin sisällä, kuin Suomen mestaruus tasollakin. Palkintoja saivat mm. Seniorimaanantain ja Viikkokilpailun viikkovoittajat sekä koko rankingin voittajat. Myös kauden reikäpelivoittajat palkittiin lahjakortein ja pokaalein. Palkintojenjaossa muistettiin myös Finnish ja Finnish Junior Tourilla menestynyttä Markus Luomaa, sekä vuoden kilpajunioria Anton Leppästä. MID Tourilla menestyi mm. Gitta Kauppi ja Senior Tourilla Kristian Salonen, Janne Altonen ja Elina Schuurman. Lisäksi tilaisuudessa palkittiin vuoden seniorigolffari Saara Halko.

 

Katso tulokset täältä. 

Kuvia kilpailusta täältä.

 

Helsingin Golfklubi onnittelee kaikki voittajia ja kiittää jäseniä upeasta kaudesta. Nähdään taas ensi keväänä!

Takaisin uutisiin