Suomenojan GolfSky myymälä tarjoaa Talilaisille messulippuja. Hae omasi Espoon liikkeestä.

Golfmessut järjestetään 28.2. - 1.3. Helsingin Messukeskuksessa.

HUOM! Toimisto suljettu 27. 2.

Toimiston aukioloajat

Klubiravintolan aukioloajat

8-14 Lounas 11-14

Lounas vko 9

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on alkanut.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 10.2.2020

Lisätietoa tästä

On aika kiittää

ke 19. syyskuuta 2018 08.14.00

Hyvät  jäsenet,

Olen irtisanoutunut HGK:n palveluksesta ja viimeinen työpäiväni on 2.10. Sen jälkeen siirryn Alma Talentiin Tapahtumakoordinaattoriksi. Olen viihtynyt Talissa seitsemän vuotta erinomaisesti, mutta nyt on aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Tali jää varmasti mieleeni erityisenä paikkana ja muistelen lämmöllä vuosiani täällä.

Haluan kiittää teitä kaikkia näistä vuosista, Talissa on ihania ihmisiä ja tulen muistamaan teidät. On ollut todella mielenkiintoista työskennellä suomalaisen golfin parissa ja erityisesti Talissa. Mukaan viemisiksi olen saanut paljon mukavia muistoja ja uusia ystäviä. Nyt on kuitenkin aika jollekin uudelle. Kiitos vielä kaikesta!

Milla