Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Midnight Sun Golf Tournament

pe 19. kesäkuuta 2020 11.10.00

Kauden Midnight Sun pelattiin tällä kaudella poikkeuksellisesti ykköslähdöllä. Aamuyön vesisateen jälkeen sää lopulta suosi kisaajia koko päivän, lämpöä riitti ja myös 16 vesiesteessä käytiin pulahtamassa.

Kisan voiton vei tänä vuonna Olli Andersson hienolla tuloksella 39 pistettä. Toiseksi sijoittui myös upealla 39 pisteellä Elina Holkko ja kolmanneksi Harri Linnonmaa 38 pisteellä, joka oli samalla paras seniori. Parhaaksi junioriksi sijoittui Kalle Marttinen pisteillä 36.

Kaikilla näytti olevan hauskaa ja Sami Saaren triobändi viihdytti pelaajia Piccadillyllä ja klubilla. Parhaimman juhannusfiilis palkinnon voitti Camilla Järvelä, Markus Luoma, Rami Korhonen ja Oliver Kalpio. Erikoisimman golftilanteen aiheutti Heikki Halla, kun viimeisellä väylällä Heikin pallo päätyi terassin pöydän alle.

Toimisto ja caddiemaster toivottaa koko jäsenistölle hyvää juhannusta!

----------------------

Caddiemaster aukioloajat juhannuksena: