Master Plan tiedotustilaisuus maanantaina 25.10. 2021

ti 21. syyskuuta 2021 16.24.00

Master Plan tiedotustilaisuus maanantaina 25.10. 2021 klo 18.00

Arvoisa jäsen.

Koronarajoitusten lieventyessä on yhdistyksen johtokunta päättänyt järjestää tiedotustilaisuuden kentän Master Plan -suunnitelmasta.

Se pidetään maanantaina 25.10. 2021. Tilaisuudessa kenttäarkkitehti Philip Spogård kertoo suunnittelunsa yleiset periaatteet sekä reikäkohtaisen esityksen aiotuista muutoksista. Tapahtumassa on mahdollisuus esittää suoraan kysymyksiä kenttäarkkitehdille. Esitys pidetään englannin kielellä. Kysymyksiä voi myös esittää suomeksi tai ruotsiksi.

HUOM! Tilaisuus on tiedotus- ja kyselytilaisuus. Mahdolliset päätökset tehdään myöhemmin syksyllä yhdistyksen sääntömääräisessä Syyskokouksessa.

Kysymys osallistumisesta. Voidaksemme varata riittävän kokoisen tilan, haluamme tiedustella etukäteen osallistumisaikomuksestanne.

Mikäli haluatte osallistua tähän kokoukseen, kerrottehan siitä vastaamalla sähköpostilla osoitteeseen: caddiemaster@helsingingolfklubi.fi

Pyydämme osallistumisilmoituksenne viimeistään 30.9. 2021 mennessä.

Ystävällisin terveisin;

Helsingin Golfklubin johtokunta