Suomenojan GolfSky myymälä tarjoaa Talilaisille messulippuja. Hae omasi Espoon liikkeestä.

Golfmessut järjestetään 28.2. - 1.3. Helsingin Messukeskuksessa.

HUOM! Toimisto suljettu 27. 2.

Toimiston aukioloajat

Klubiravintolan aukioloajat

8-14 Lounas 11-14

Lounas vko 9

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on alkanut.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 10.2.2020

Lisätietoa tästä

Kuulumiset kentältä

to 7. maaliskuuta 2019 13.00.00

Viheriöille oli muodostunut 20-30mm jääkerros joulu/tammikuun vaihteessa. Seurasimme jään alla olevaa ruohon tilannetta. Viheriöiltä alkoi tulla hajuja ja päätimme lingota viheriöt viikolla 7. Helmi/maaliskuun vaihteessa, lunta oli noin 40-50cm. Ajankohtaan nähden tuli erittäin lämmin jakso joka sulatti jäät, jolloin viheriöt pääsivät "hengittämään". Nämä maaliskuun ankarat tuulet sekä pakkaset ovat olleet vahingolliset paljaalle ruohopinnalle, joka on aiheuttanut vaurioita viheriöiden pinnoille. Toivotaan vielä lumisadetta, että saadaan hyvä suoja viheriöille lopputalveksi. Seuraamme tilannetta ja teemme mahdolliset toimenpiteet.

Väylillä on vielä runsaasti lunta sekä lumen alla jäätä noin 30mm. Väylien hiekoitus aloitetaan heti kun lumitilanne antaa myöden.

Aloitimme metsien reunoilta vesakoiden ravaamisen sekä puiden siistimisen. Tätä tehdään harkitusti hoito-ohjeiden mukaisesti.

Hauskaa pelikauden odotusta.

Kenttämestari