Caddiemasterin aukioloajat

Ma-Su 9-19 Suljetut lähdöt avataan klo 9.00 

28.9 - 11.10 ma - su klo 9-17

7.9. aloitamme greeniremontin reiällä 18. Tällöin väylä pelataan suojellun tammen vasemmalla puolella olevalle harjoitusgreenille (ei vaikuta slopeen) Kun greeni 18 on valmis, siirrymme remontoimaan greeni 10. 

 

 

1.9. alkaen myymme iltaysi greenfeet -50% klo 18.00 jälkeen varatuille lähdöille. Pelata saa sen verran kun ehtii ennen pimeän tuloa.

Piccadillyn taukokisoksi on kiinni arkisin, tällöin Piccadillyn katoksesta tuotteet itsepalveluna klo 9-20 ja maksu ravintolaan.

Viikonloppuisin kioski on auki klo 12-19

Klubiottelu HGK-SGK siirtyy vuodelle 2021

ma 27. huhtikuuta 2020 14.04.00

Perinteinen HGK-SGK ottelu on päätetty perua tältä vuodelta vallitsevan Koronatilanteen takia. 

 

Tervetuloa osallistumaan HGK-SGK seuraotteluun 31.7.- 2.8.2020 Tukholmassa

Klubitoimikunta toivoo, että mahdollisimman moni uusi jäsen ja kokeneempikin Kevingen kävijä osallistuisi kilpailuun tänä kesänä. Uusille jäsenille tämä on helppo tapa tutustua ystävyysseuraamme ja vierailun jälkeen klubille on helppo mennä pelaamaan uudelleen. Molemmille seuroille pelaaminen on puolin ja toisin maksutonta ilman rajoituksia. Kokeneiden Kevingen (jolla nimellä SGK:ta myös kutsutaan) kävijöiden toivomme paitsi osallistuvan, myös levittävän sanaa siitä, kuinka hauskaa ja välitöntä ruotsalaisten kanssa kisaaminen on ollut. Kommunikointi seuraystäviemme kanssa sujuu hyvin sekä ruotsiksi että englanniksi. Itse kilpailusta ei tarvitse kantaa huolta, tapana on ollut, että kotijoukkue voittaa useimmiten, joten paineet ovat Tukholman päässä. Klubitoimikunta toivoo, että saisimme tällä kertaa myös nuorten joukkueen kisaan mukaan. Voit matkustaa laivalla Talin ryhmämatkalla, yövymme perinteisesti kentän vieressä sijaitsevassa Mörby -hotellissa. Voit myös ilmoittautua vain kisaan ja varata hotellihuoneen, jos haluat lentää ja varata itse lennot. Kisailmoittautuminen aukeaa 27.4.2020

Ensimmäinen klubiottelu Helsingin Golfklubin ja Stockholms Golfklubbenin välillä pelattiin 9 kesäkuuta 1935. Joukkueessa pelasi silloin mm Charles ”Pappa” Jensen, Suomen golfin isä, sekä Eero Ilves. Nämä herrat olivat sitä mieltä, että pelimatka lahden toiselle puolelle olisi Talin jäsenille hyvin virkistävä kokemus. Luonnollisinta oli kääntyä Stockholms Golfklubbenin puoleen, joka oli lähimpänä. Heillä oli pitkä 30 vuoden kokemus takana ja vuodesta 1932 heillä oli täysmittainen kenttä. Tali oli perustettua vuonna 1932 vain 9 reikäisenä kenttänä. Tali oli pitkään ainoa kenttä Suomessa ja tämän takia haluttiin kääntää katseet lahden toiselle puolelle ja ystävystyä Tukholman jäsenten kanssa ja perustaa yhteinen kisa klubien välille.

Vastaanotto Tukholmassa oli erittäin lämmin ja ystävällinen. Järjestelyt oli hoidettu hienosti ja mukana oli SGK:n tunnettuja pelaajia kuten Rolf von Heidenstam, H. Beck-Friis, Henry Lindberg ja Axel Fahleson.

Vuonna 1937 Eljas Erkko lahjoitti kiertopalkinnon kisaan. Tämän pokaaliin voitti omakseen SGK vuonna 1963. Pokaali, josta vielä tänäpäivänä kilpaillaan, on myös Eljas Erkon lahjoittama.

Tämä seuraottelu on maailman vanhin kisa, joka käydään kahden eri maan välillä. Seuramme jäsenet ovat ystävystyneet Tukholman jäsenten kanssa vuosien varrella ja kisassa henkii aina lämmin ja hauska ilmapiiri. Perjantai-iltana on yhteinen vapaamuotoinen illallinen ja lauantaina juhlaillallinen sekä palkintojen jako. Sunnuntain sekaparipeli on rento päätös matkalle.

Kisa on tarkoitettu kaikille seuramme jäsenille. Joukkueessa on mukana 36 hengen joukkueet, 15 nais ja 15 miespelaajaa. Nuorten joukkue 18-35 vuotiaat, jossa 6 osallistujaa, 2 naista ja 4 miestä.

Pelimuotona pelataan tasoituksellinen reikäpeli. Perjantaina pelataan nelinpelit ja lauantaina kaksinpelit. Sunnuntaina pelataan hauska sekaparein pelattava pistebogey-peli.

Matkaohjelma:

Laiva Helsingistä torstaina 30.7. iltapäivällä, paluu Helsinkiin maanantaina 3.8. aamulla

Kilpailu alkaa perjantaina 31.7. n klo 11 aamupäivällä ja päättyy sunnuntaina 2.8. n klo 15 lounaan jälkeen, eli halutessasi voit varata itsellesi tähän sopivat lennot.

Kisamatkan hinta tarkentuu huhtikuussa. Ilmoittautuminen alkaa 27.4.2020 Nexgolfissa tai suoraan caddiemasterille.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä

Lisätietoja: Nette Heikel

nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

0440613678

Takaisin uutisiin