Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Kiitos kaudesta 2020

to 17. joulukuuta 2020 12.50.00

KIITOS KAUDESTA 2020!

Helsingin Golfklubin sääntömääräinen Syyskokous pidettiin ensimäistä kertaa etäkokouksena, koronatilanteen takia. Kokoukseen 16.12. 2020 osallistui jopa 126 jäsentä.

Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heimo Hakkarainen. Rahastonhoitajana jatkaa Sami Erviö. Senioritoimikunnan uusi pj on Bernt Heikel ja johtokunnassa mm jäsenasioista vastaavaksi sihteerinä jatkaa Sylvi Beck. Vuoden 2021 talousarviossa ehdotetut maksut hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Rahastonhoitajan esittelemä talousarvio hyväksyttiin sellaisenaan.

Helsingin Golfklubin kausi 2020 on ollut ennätyksellisen vilkas. Aloitettuja lähtöjä (kierroksia) oli 28 % enemmän verrattaessa kauteen 2019. Yhteensä peräti 38.924 aloitettua kierrosta vuonna 2020. Lisäys tuli kokonaisuudessaan omien jäsenten pelaamista kierroksista. Onkin syytä esittää jäsenistölle suuri kiitos ymmärryksestä ja pitkäjänteisyydestä tänä poikkeuksellisena vuotena.  Valtavasti kasvanut pelaaminen näkyi myös range-polettien myynnissä, kasvua oli peräti 50 %.

Loppukaudesta 2020 tehtiin viheriöiden 10 ja 18 peruskorjaus. Molemmat kohteet valmistuivat korjausaikatalun ja suunnitelmien mukaisesti. Uusitut viheriöt otetaan pelikäyttöön viimeistään kesäkuun alussa 2021.

Tämän poikkeuksellisen vuoden viimeisinä päivinä kiitämme kaikkia jäseniämme, vieraspelaajia, ravintolan henkilökuntaa, caddiemastereita, kenttähenkilökuntaa, valmentajia sekä yhteistyökumppaneitamme upeasta kaudesta. Kiitos kuuluu myös johtokunnalle sekä kaikkien toimikuntien vapaaehtoisille. Ajoittain varsin haastavasta kaudesta selvittiin lopulta hyvin ja kunnialla.

Nyt on aika levätä ja ladata akkuja. Toimisto sekä kenttähenkilökunta jää joululomalle.

20.12 – 11.1.2021. Voikaa hyvin ja nähdään ensi vuonna.

Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021

Lauri, Nette, Kai, Seba, Timo & Eetu