Huomio!

Kentällä voimassa siirtosääntö lyhyeksi leikatuilla alueilla.

Golfautojen käyttö maanantaina sekä tiistaina 16.-17.9 kielletty.

Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa!

Caddiemasterin aukioloajat

16. - 22.9. 8-19  (viikosta 39 -> 8.30-17)

Klubiravintolan aukioloajat

Ma-Su 8-22

Tervetuloa!

Kesän kilpailumenestystä

su 8. syyskuuta 2019 12.05.00

Reikäpelit

Talissa on ehditty kesän aikana pelata jos jonkinlaista kilpailua aina klubin haastereikäpeleistä perinteisiin seuraotteluihin ja suurimmassa osassa alkaa olemaan voittajat selvillä. Heti kauden alussa alkoi perinteiset Jayo Cup sekä Jubilee Cup, joihin ilmoittauduttiin joukkueittain. Jayoon ilmoittautuneita pareja oli kauden alussa 14 kappaletta, joista voiton vei lopulta Eeva Meriluoto ja Antti Pohjanpalo. Jubilee Cupiin ilmoittautuneita joukkueita oli yhteensä 10 paria, jonka voittokamppailuun selvisivät Harri Linnonmaa ja Niilo Olonen sekä Tuomas Tähtinen ja Pasi Poikkeus, joista jälkimmäinen pari vei kilpailun mestaruuden.

Reikäpelejä pelattiin kesän aikana useampikin kappale, joista eniten osallistuja keräsi tietysti HGK:n reikäpelimestaruus 42 osallistujalla, sekä Naisten haastereikäpeli 32 osallistujalla. Klubin oman reikäpelimestaruuden miesten sarjassa kamppaili yhteensä 32 herraa, joista voittajaksi suoriutui Tomi Pesonen, ja naisten sarjan kymmenestä osallistujasta kilpailun voitti Henriette Heikel. Naisten haastereikäpelissä ensimmäiseltä kierrokselta putosi puolet ja nämä 16 ladya jatkoivat kamppailua haastereikäpelin toisella puolella. Varsinaisessa kilpailussa voiton 32 naisesta vei kuitenkin upealla suorituksellaan Lena Sellberg kamppailussa Lissu Pöyryä vastaan. Kaavion II-puolella voitosta kamppaili puolestaan Elina Schuurman sekä Sirpa Rauhala, josta voittajaksi suoriutui jälkimmäinen.

Juniorit

HGK:n juniorit ovat pärjänneet erinomaisella kilpailumenestyksellä muun muassa Future Tourin kilpailuissa. Palkintoja kerättiin finaalikisoissa yhteensä kuusi.

31.8 – 1.9. pelattiin Future Tourin viimeinen kilpailu, jossa Anton Leppänen voitti oman sarjansa (P12) kirkkain numeroin yhteistuloksella +8. Joukkuekisassa Helsingin Golfklubin juniorit pelasivat itsensä kolmannelle sijalle.

Future Tourissa palkittiin myös koko rankingissa parhaiten pärjänneet, jossa Anton Leppänen taisteli itsensä myös hienosti etelä-itä rankingin voittajaksi P12 sarjassa. Kalle Marttinen selvisi voittajaksi P16 sarjassa ja Aino Ollikainen pelasi itsensä T16 kokonaisrankingin hopeasijalle.  Myös koko joukkue keräsi yhteissaavutuksillaan voittosijan Future Tourin etelä-itä liigassa.

Onnea kaikille junioreille ja kiitos kisakaudesta!

Seniorit

Seniorit pelasivat Espoon Golfseuraa vastaan Ryder Cup tyylisen ottelun 4-5.9. Pelit avattiin foursome reikäpeleillä torstaina, ja jatkettiin perjantaina single reikäpeleillä. Vaihtelevassa säästä huolimatta kentällä nähtiin tiukkoja kamppailuja ja hienoja onnistumisia. Ottelun vei kokonaistuloksissa HGK upealla tuloksella 12,5 – 5,5.

Onnea joukkueelle ja kiitos osallistumisesta!

Isä ja Poika & Two Generations

Viikon kilpailut kruunasi lauantaina 7.9. pelattu perinteinen isä ja poika & two generations kilpailu. Siinä osallistujaksi voi ilmoittautua nimeen kuuluvasti isä ja poika sekä eri sukupolvien jäsenet. Kilpailu pelattiin osaksi sateisessa säässä, mutta kilpailijat jaksoivat taistella ja pitivät pintansa loppuun asti. Isä ja Poika sarjan voittivat hienoisella erolla Olli Koskimies sekä tämän poika Niko Koskimies tuloksella 33. Two Generations sarjan voittivat isä ja tytär, Mikko ja Ella Kumpulainen hienolla tuloksella 40.