Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Kesäkuun kuulumiset

su 28. kesäkuuta 2020 14.39.00

Kesäkuu alkaa lähenemään loppuaan ja kulunut kuukausi onkin ollut Talissa olosuhteista huolimatta tapahtumarikas. Olemme saaneet nauttia upeasta Suomen kesästä, ja kentällä on päivästä toiseen riittänyt pelaajia aina auringonnoususta iltaan saakka. Heti kesäkuun alusta saatiin aloitettua perinteiset Seniorimaanantait, josta pelataan tulevana maanantaina jo viides osakilpailu. Samaan aikaan käynnistyivät myös viikkokilpailut, joihin voivat osallistua kaikki HGK:n jäsenet tasoituksesta ja ajankohdasta riippumatta, sillä kierroksen voit pelata milloin haluat, kunhan sinulla on merkitsijä mukana – ilmoittaudu siis seuraavan kierroksen yhteydessä mukaan caddiemasterille ja lähde kisaamaan! Kesäkuun aikana on ehditty pelaamaan myös Naisten Golfia sekä aamu- että iltalähdöissä, joihin on riittänyt osallistujia. Naisten Golfia pelataan toistakymmentä kertaa kauden aikana ja iltapäiväpeleissä on päästy yhdessä nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta kierroksen jälkeen. Myös naisten Interclub-osakilpailut ovat startanneet ja Talin Ladyt veivät voiton kuluneella viikolla pelatussa osakilpailussa Sarfvikissa, hienoa Sirpa, Outi, Katariina ja Erja!

Juhannuksena Talissa pelattiin perinteinen Midnight Sun -kilpailu, johon osallistui liki 120 pelaajaa. Perinteistä jouduttiin kuitenkin hieman poikkeamaan, sillä toisin kuin aiempina vuosina, kilpailua ei rajoitusten vuoksi saatu järjestettyä yhteislähtönä eikä pisin drive -lisäkilpailua järjestetty. Rajoitukset eivät kuitenkaan haitanneet menoa ja aamuyön ukkonen sateineen väistyi tieltä juuri sopivasti ensimmäisten kisaajien lähtiessä kentälle yhden jälkeen. Pelaajat vaikuttivat nauttivan päivästä ja Piccadillyllä heitä viihdytti pitkin iltaa Sami Saaren triobändi, joka siirtyi vielä kierroksen jälkeen soittamaan klubin edustalle. Kilpailun voiton vei tänä vuonna Olli Anderson upealla 39 pisteen tuloksellaan, onnittelut! Kuvia juhannuskisasta nähtävillä täältä.

Kenttä on ollut koko kauden poikkeuksellisen täynnä ja haluamme varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan. Olemmekin sulkeneet alkavan tasatunnin lähdöt joka päivä klo 9-19, jotka vapautamme aamulla kello 8 varattavaksi sekä puhelimitse että NexGolfissa. Näiden lisäksi olemme sulkeneet joka päivältä klo 10-18 puolen tunnin lähdöt, jotka ovat varattavissa ainoastaan paikanpäältä saman päivän aikana. Lisäksi jäsenten varausoikeuksia on toistaiseksi rajoitettu niin, että jäsenellä saa olla maksimissaan 4 aktiivista varausta viikon sisään. Huomioithan kuitenkin, että voit varata esimerkiksi reikäpeliottelun yli viikon päähän caddiemasterilta.

Caddiemastertalossa sijaitsevat pukuhuoneet on kesäkuun alusta avattu ja saunat ovat päivittäin päällä aamukahdeksasta iltakymmeneen. Ovet ovat avoinna caddiemasterin aukioloaikoina päivittäin 8-20, mutta tiloihin pääsee myös klubikortilla klo 6-23. Koronarajoitusten hellitettyä alamme maanantaista 29.6. lähtien vastaanottamaan kortteja perinteiseen tapaan ja käsittelemään ne saman päivän aikana. Myöskään viikkokilpailun ja seniorimaanantain kortteja ei siis tarvitse enää palauttaa postilaatikkoon, vaan kirjaamme ne kierroksen jälkeen suoraan järjestelmään. Kartanon ravintola palvelee myös päivittäin 8-22 ja tarjolla on jälleen buffet lounasta päivittäin klo 11-14.

Ensi viikonloppuna pelataan Tali Cup, jonka ilmoittautuminen on auki tulevaan keskiviikkoon 17.30 asti. Lisäksi ilmoittautuminen on auki miesten Instru Cup -reikäpeliin vielä ensi viikon ajan sekä senioreiden seuraottelussa VGC-HGK on vielä tilaa, ottelu pelataan 16.7. Vuosaaressa.

Mukavaa kauden jatkoa!