Vielä muutama paikka jäljellä Naisten peli-iltaan 29.6.

Lähdöt klo 15 alkaen ja pelin jälkeen grillibuffet ravintolassa. Ilmoittautumiset ennakkoon caddiemasterille.

KUTSU

Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.

Kuivuuden ja vähäisten sateiden vuoksi kenttä tarvitsee enemmän kastelua. Kastelu menee päälle päivittäin klo 18 ja se kestää kerrallaan noin 10 minuttia. Kastelu ei tapahdu väyläjärjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä

Kenttä auki jäsenille

ti 31. lokakuuta 2017 08.22.00

Caddiemaster on kiinni tältä vuodelta, mutta pelaamaan pääsee. Kenttä toimii palloränninä ja greenit ovat auki aina kun kenttämestari katsoo sen sopivaksi. Greenit ovat auki silloin kun liput ovat paikallaan, muussa tapauksessa pelataan talvigreeneille. On ehdottomasti kiellettyä mennä greeneille kävelemään jos siellä ei ole lippua. Jäisellä viheriöllä käveleminen lisää riskejä erilaisten tautien leviämiselle ja lisäksi alastulojälkiä on mahdoton korjata. Näillä toimenpiteillä suojelemme viheriöitä tulevia kausia ajatellen.

Mukaan voi ottaa vieraita ja green feen voi hoitaa verkkopankin kautta, gf maksu on 20e. Maksuohjeet löytyvät caddiemasterin ovesta. Käythän ennen peliä laittamassa nimesi vihkoon niin nähdään kuinka paljon pelaajie käy.

Mukavaa pelikierrosta!