Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

Kenttä auki jäsenille

ti 31. lokakuuta 2017 08.22.00

Caddiemaster on kiinni tältä vuodelta, mutta pelaamaan pääsee. Kenttä toimii palloränninä ja greenit ovat auki aina kun kenttämestari katsoo sen sopivaksi. Greenit ovat auki silloin kun liput ovat paikallaan, muussa tapauksessa pelataan talvigreeneille. On ehdottomasti kiellettyä mennä greeneille kävelemään jos siellä ei ole lippua. Jäisellä viheriöllä käveleminen lisää riskejä erilaisten tautien leviämiselle ja lisäksi alastulojälkiä on mahdoton korjata. Näillä toimenpiteillä suojelemme viheriöitä tulevia kausia ajatellen.

Mukaan voi ottaa vieraita ja green feen voi hoitaa verkkopankin kautta, gf maksu on 20e. Maksuohjeet löytyvät caddiemasterin ovesta. Käythän ennen peliä laittamassa nimesi vihkoon niin nähdään kuinka paljon pelaajie käy.

Mukavaa pelikierrosta!