AUKIOLOAJAT:

Ma - Su    10 - 15

Toimisto

Ma - Pe    10 - 15

4.10.2021 reiät 10 & 18 suljetaan tältä kaudelta.

FW 10 pelataan tilapäisviheriölle ja FW 18 pelataan vasemmalle harkkagriinille. Annetaan uusille griineille mahdollisuus palautua ennen talvea.

Väylien ilmastointi alkaa tulevalla viikolla ja tehdään säävarauksella.

Ystävällisin terveisin,

Kenttämestari

Kauden päätösshamble & palkintojenjakotilaisuus

su 3. lokakuuta 2021 15.57.00

Yhteislähtökilpailu startattiin lauantaina aamupäivällä puolipilvisessä säässä ruskan värittämällä kentällä. Peli tuntui yleisesti ottaen sujuvan mukavasti ja tunnelma kentällä oli paikoin jopa railakas. Voittajiksi kauden päätösshamblessä ylsivät joukkue kokoonpanolla: Mikael Alakari, Teemu Havisalo, Eeva Meriluoto ja Antti Pohjanpalo.

Tarkemmat tulokset löytyvät täältä.

Päivän virallinen osuus huipentui päivälliseen ja klubitalolla pidettyyn palkintojenjakoon, jossa palkittiin useita kauden aikana pelatuissa kilpailuissa palkintosijoille menestyneitä pelaajia. Klubitalolla ja erityisesti Sigge’s Bar:issa viihdyttiin mukavassa tunnelmassa kuitenkin vielä pitkälle pimenevään syysiltaan.

​​​​​​​​​​​​​​

Onnittelut voittajille, palkinnon saaneille ja kiitos kaikille osallistujille!