Caddiemasterin aukioloajat:

Ma-Su 8-20

 

Tervetuloa!

Kauden päätösscramble

su 7. lokakuuta 2018 11.08.00

Koko kauden huipentava päätösscramble pelattiin eilen lauantaina 6.10. Kilpailu alkoi yhteislähdöllä klo 11 ja mukavan aurinkoinen syyssää suosi kilpailijoita. Lämmikettä tarjosi Piccadillyn kioski ja Kartanon ravintola tarjoilemalla maukasta keittolounasta ja kierroksen aikana saatiin nauttia Pandan makeisista sekä raikastavista virvokkeista. Tänä vuonna kilpailu oli jälleen täysi, eli pelaajia löytyi kentältä yhteensä jopa 100.

Päätösscramblen voittajaksi selviytyivät Teemu Havisalo ja Antti Pohjanpalo huikealla tuloksella 47. Toiseksi tiukassa kisassa tulivat Mikko Kumpulainen ja Meri Otto sekä kolmanneksi Jere Heimonen ja Mikael Tuulio.

Iltatilaisuus vietettiin Kartanolla ja tarjolla oli kuohuvaa sekä maukas illallisbuffet, jota ennen palkittiin kuluneen kauden voittajia. Palkintoja saivat mm. reikäpelien voittajat sekä seniorimaanantai-kilpailussa ja viikkokilpailussa pärjänneet. Juhlava ja iloinen tunnelma vallitsi koko illan ja osallistujat saivat nauttia mm. taikurin esityksestä.

Onnea kaikille voittaneille ja toivottavasti näemme teitä jäseniä myös ensi keväänä uusissa kilpailuissa!

Lisää tunnelmia kuvagalleriasta!

Takaisin uutisiin