Kapteenin Terveiset

to 9. kesäkuuta 2022 15.41.00

Terveisiä Kapteenilta

Nyt kun kenttämme on alkanut vihertämään, niin pelaaja määrät kentällämme ovat myös lisääntyneet. Kentän ruuhkautuessa ikävä kyllä myös kierrosajat ovat pidentyneet.
Korviini on kuulunut ja itsekin sen todennut, että viisi tuntia on vierähtänyt kierrokseen.
Tämä on on meidän tyyppiselle kentälle, jossa siirtymät ovat lyhyet, aivan liian pitkä aika.  Siinä kärsii sekä peli, että pelaajan hermot. Tavoiteaika on max. neljä tuntia.
Ohessa muutama vinkki, jolla peliä voi nopeuttaa:
-  Kannattaa suosia ”ready golfia”. Ensimmäisenä valmiina oleva pelaaja lyö ensin.
-  Merkataan tuloskortti seuraavalla teepaikalla. Ei greenillä.
-  Suoritetaan viheriön lukeminen sinä aikana, kun muut pelaavat, jotta ollaan heti
   valmiina tekemään oma putti.

Sitten haluaisin vielä puuttua iänikuiseen ongelmaan, eli ohittamisen vaikeuteen.
Kenenkään ei ole tarkoitus juosta kentällä, mutta jos huomaa pelaavansa hitaasti ja takana tuleva ryhmä joutuu useasti odottamaan, niin silloin on annettava ohituslupa.
Nyrkkisääntönä voi pitää, että jos edessä oleva reikä jää tyhjäksi, niin silloin ohituslupa on annettava.

Meille on viimeisen kolmen vuoden aikana tullut noin viisisataa uutta jäsentä.
Toivon, että he ovat olleet tyytyväisiä klubiimme ja että me ”vanhat” jäsenet otamme heidät avosylin vastaan.

Nyt tuli jaettua ehkä enemmän risuja kuin ruusuja, mutta ehkä ensi kerralla sitten enempi niitä ruusuja.

Miellyttävää alkanutta kautta kaikille
Pekka Altonen